Haos peste noapte în naţionala Argentinei! Jucătorii s-au revoltat, selecţionerul e alungat din Rusia. Cuvinte grele aruncate şi de Maradona

22 iun 2018 21538 afişări CM 2018
Haos peste noapte în naţionala Argentinei! Jucătorii s-au revoltat, selecţionerul e alungat din Rusia. Cuvinte grele aruncate şi de Maradona

Înfrângerea catastrofală a naţionalei Argentinei în al doilea meci al grupei, 3-0 în faţa Croaţiei, a încordat şi mai tare starea de spirit într-o echipă şi aşa afectată de orgolii. Prestaţia dezamăgitoare în faţa europenilor a revoltat fanii, însă nici fotbaliştii cu personalitate din lotul Argentinei nu au rămas indiferenţi.

Potrivit postului TV Todo Noticias care citează surse din cadrul Federaţiei Argentiniene de Fotbal, fotbaliştii au cerut noaptea trecută demiterea lui Jorge Sampaoli. Cererea a fost făcută pe un ton ridicat chiar către şeful forului fotbalistic din Argentina şi a fost motivată de alegerile proaste pe care Sampaoli le-a făcut în primele două partide din grupă. ”Jucătorii nu vor ca Sampaoli să îi antreneze şi în ultimul joc din grupă, împotriva Nigeriei”, spun sursele din Federaţie citate de Todo Noticias TV. 

Situaţia lui Sampaoli este cu atât mai complicată cu cât, chiar înainte de startul meciului cu Croaţia, acesta a primit o critică dură şi din partea lui Diego Maradona. Fostul fotbalist a criticat tactica cu trei fundaşi adoptată de selecţioner, mărturisind în faţa presei că i se pare ”o sinucidere” să te prezinţi astfel în faţa Croaţiei. ”Nu ştim ce jucăm. Sunt nervos pentru că avem fotbalişti buni, dar nu ştiu ce să joace”, a menţionat Maradona.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.