FOTO | "Captură" impresionantă a poliţiştilor din Argentina! 1,5 kilograme de droguri, ascunse în replici ale Cupei Mondiale

23 iun 2018 741 afişări CM 2018
FOTO | "Captură" impresionantă a poliţiştilor din Argentina! 1,5 kilograme de droguri, ascunse în replici ale Cupei Mondiale

Poliţiştii din Argentina au reuşit o adevărată "captură" în timpul Cupei Mondiale din Rusia. DailyMail anunţă că şase persoane au fost arestate ca urmare a unor raiduri Isidro Casanova in La Matanza Partido, Greater Buenos Aires, după ce asupra lor a fost găsită o cantitate uriaşe de substanţe stupefiante.

Este vorba despre nu mai puţin de 1,5 kilograme de droguri, cocaină şi marijuana, ascunse în replici ale Cupei Mondiale. Imaginile cu substanţele stupefiante au făcut înconjurul internetului. Mai mult, pe lângă droguri, poliţia a mai confiscat două arme şi două maşini.

Grupul infracţional a profitat de impactul pe care Cupa Mondială îl are asupra Argentinei şi au sperat că, dacă ascund drogurile în replici ale Cupei Mondiale, nu vor fi reperaţi de poliţişti. Ofiţerii le-au dat, însă, planurile peste cap.

 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.