Trei bărbaţi, condamnaţi la 17 ani închisoare pentru piratarea transmisiunilor partidelor din Premier League. Au făcut 6,6 milioane de dolari profit "la negru"

21 mar 2019 17504 afişări Campionate Externe
Trei bărbaţi, condamnaţi la 17 ani închisoare pentru piratarea transmisiunilor partidelor din Premier League. Au făcut 6,6 milioane de dolari profit "la negru"

Un judecător din Marea Britanie a condamnat trei bărbaţi la 17 ani de închisoare, după patru săptămâni de proces, aceştia făcându-se vinovaţi de fraudare a transmisiunilro meciurilor din Premier League. Cei trei, Steven King, Paul Rolston şi Daniel Malone obţineau bani frumoşi din piratarea transmisiunilor meciurilor din prima ligă a Angliei.

Cei trei transmiteau ilegal partidele din Premier League î n peste 1.000 de pub-uri, cluburi şi proprietăţi rezidenţiale din Marea Britanie. Aceştia au făcut nu mai puţin de 6,6 milioane de dolari profit la negru. Cei care primeau semnalul transmisiei piratate plăteau, în medie, 26.000 de lire pe an pentru licenţele care le permiteau transmisia meciurilor din Premier League.

Drepturile TV din Premier League, între 2016 şi 2019, au însumat un profit de 6,6 miliarde de dolari, în timp ce noul contract pe trei sezoane, care va fi valabil din vara acestui an, depăşeşte 5,9 miliarde de dolari. King a primit şapte ani şi patru luni de închisoare, Rolston a primit o pedeapsă de şase ani şi patru luni, în timp ce Malone s-a ales doar cu trei ani şi trei luni în spatele gratiilor.

Cei 17 ani închisoare dictaţi împotriva celor trei reprezinta una dintre cele mai mare pedepse date opentru piraterie în Marea Britanie.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.