S-a terminat totul pentru PAOK! Ultima decizie i-a curmat speranţele lui Răzvan Lucescu. Ce s-a întâmplat în urmă cu puţin timp

3 mai 2018 16716 afişări Campionate Externe
S-a terminat totul pentru PAOK! Ultima decizie i-a curmat speranţele lui Răzvan Lucescu. Ce s-a întâmplat în urmă cu puţin timp

AEK rămâne campioana Greciei! TAS a respins apelul întocmit de PAOK, ca nefondat, iar sancţiunile aplicate ca urmare a meciului direct rămân în picioare. Presa din Grecia a anunţat verdictul. AEK câştigase titlul, matematic, în urmă cu două etape, însă Răzvan Lucescu mai spera, în aşteptarea decizie TAS.

Echipa lui Lucescu atacase hotărârea mai întâi pe plan intern, pentru ca apoi să meargă la Lausanne pentru a-şi găsi dreptatea. Fanii şi conducerea formaţiei din Salonic au sperat până în ultimul moment la o soluţie favorabilă din partea TAS-ului, însă aceasta nu a venit.

Cel mai mare rău, în luarea deciziei, l-a făcut patronul Ivan Savvidis. Acesta a intrat cu pistolul în teren şi, contrar dosarului bine întocmit de PAOK, grecii nu au avut nicio şansă. De notat că acest caz a fost judecat în regim de urgenţă, dorindu-se probabil să se dea o hotărâre înainte de încheierea campionatului.

După incidentele de la partida PAOK - AEK, întreruptă după anularea unui gol marcat de Varela, echipa lui Răzvan Lucescu a pierdut la masa verde partida. Ivan Savvidis, patronul lui PAOK, a intrat pe teren cu un pistol la centură, pentru a contesta decizia. Comisia de Disciplină a decis ca PAOK să piardă la masa verde partida cu AEK şi a fost penalizată cu alte 3 puncte.

Cu o etapă rămasă de disputat din campionatul elen, AEK are şase puncte avans faţă de PAOK. De altfel, echipa din Atena a sărbătorit de mult titlul câştigat ca urmare a deciziei Comisiei de Disciplină.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.