Pierderi de 43,4 milioane de euro pentru Juventus, în ultimul an!

11 mai 2011 742 afişări Campionate Externe
Pierderi de 43,4 milioane de euro pentru Juventus, în ultimul an! Juventus a înregistrat pierderi de 43,4 milioane de euro în ultimul an!

Clubul Juventus Torino a anunţat, miercuri, că a înregistrat la31 martie o pierdere financiară de 43,4 milioane de euro, ca urmarea unui nou sezon dezamăgitor din punct de vedere sportiv,informează AFP.

Pierderile financiare sunt mai mari cu 58,1 milioane de euro înraport cu aceeaşi perioadă a anului trecut, când grupareaînregistrase un profit de 14,7 milioane de euro.

Clubul, cotat la bursă, a explicat această scădere prinreducerea veniturilor ca urmare a participării în Liga Europa, cu19,5 milioane de euro, reducerea sumelor primite din drepturile detelevizare şi reducerea veniturilor obţinute din vânzarea debilete.

Ocupanta locului şapte la finalul sezonului trecut şi calificatăîn Liga Europa, Juventus ocupă aceeaşi poziţie în clasamentul dinacest sezon, cu două etape înainte de finalul campionatului şi varata din nou prezenţa în Liga Campionilor.

Mediafax

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.