Omul momentului în fotbal s-a "deschis" în faţa tuturor. Acasă la Salah: "Le arăt oamenilor cine sunt cu adevărat". Alimentaţia şi sfatul nutriţionistului care l-au ajutat enorm + ce face de fiecare dată când merge în Egipt

25 apr 2018 7239 afişări Campionate Externe
Omul momentului în fotbal s-a "deschis" în faţa tuturor. Acasă la Salah: "Le arăt oamenilor cine sunt cu adevărat". Alimentaţia şi sfatul nutriţionistului care l-au ajutat enorm + ce face de fiecare dată când merge în Egipt

CNN a realizat un reportaj cu fotbalistul momentului în lume. Mohamed Salah (25 de ani) a acceptat să se deschidă în faţa fanilor şi a dezvăluit detalii preţioase din viaţa sa. Surprinzător sau nu, egipteanul a precizat că în afara terenului nu iese cu absolut nimic în evidenţă.

"Mi-am propus să le arăt oamenilor cine sunt eu cu adevărat. Mă port mereu natural, nu mint pe reţelele de socializare şi nici în interviuri. Aşa sunt eu şi aşa mi-am propus să fiu. Asta este viaţa mea şi este una uşoară. Nu e absolut deloc complicată. Nu am nimic de făcut în timpul zilei, însă în cele din urmă am o responsabilitate destul de mare. Cu toate asta nu mă deranjează deloc. Câteodată mă gândesc că e puţin dificil, pentru că în poziţia în care mă aflu nu-mi permit să fac greşeli. N-am această libertate. Practic asta este singura presiune. Dar când trăieşti aşa de mulţi ani înveţi să te descurci cu asta", a dezvăluit egipteanul.

"Alimentaţia este foarte importantă. Este chiar o parte dintr-un meci de fotbal. Pe lângă asta, m-a ajutat să mă recuperez mai uşor, să dorm mai bine şi organismul meu s-a adaptat mai bine şi mai repede în anumite momente. Nutriţionistmul meu îmi spune că pot să mănânc orice pentru că nu am deloc grăsime în corp. Pe lângă asta nici nu beau deloc, aşa că e foarte bine", a dezvăluiat Salah.

Egipteanul are un ritual aparte atunci când îşi vizitează ţara natală. "Când merg în Egipt, îmi sun întotdeauna prietenul care vine să mă ia de la aeroport şi îi spun să cumpere kushari (nr. mâncarea tradiţională a egiptenilor) ca să mâncăm în maşină. Îmi trag gluga pe cap, sar în maşină şi încep să mânănc imediat", a mai precizat Salah.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.