Oli a lăsat Steaua pentru a-şi face o SUPER echipă la Al Ain! Primele ţinte: Mirel Rădoi şi Frédéric Kanouté

6 iun 2011 2797 afişări Campionate Externe
Oli a lăsat Steaua pentru a-şi face o SUPER echipă la Al Ain! Primele ţinte: Mirel Rădoi şi Frédéric Kanouté no title

Cosmin Olăroiu a plecat de la Steaua şi a semnat cu Al Ain,acolo unde vrea să facă o super echipă. Tehnicianul spune că vaaduce mai mulţi jucători de valoare la gruparea din Emiratele ArabeUnite.

Olăroiu îl aduce la Al Ain pe Mirel Rădoi, căruia i-a negociatcontractul, dar s-a orientat şi asupra altor nume "grele". Unuldintre ele este cel al lui Kanouté.

"Eu mi-am respectat acordul pe care îl aveam cu Al Ain.Cum am antrenat cele mai titrate echipe din Arabia Saudită şiQatar, aşa voi pregăti acum cea mai titrată echipă din Emirate.Trebuie să facem o reconstrucţie, trebuie regândită structuraechipei din temelii. Voi miza pe tineri şi probabil voi aduce şistrăini de un nivel foarte bun.

Încet, vreau să readuc Al Ain la adevărata ei valoare.Cei de la Al Ain şi l-au dorit pe Mirel Rădoi dinainte să ajung euaici. El mai are un an de contract cu Al Hilal şi nu ştiu dacă îlvor lăsa aşa uşor să vină. Kanoute este unul dintre jucătorii pecare mi-i doresc şi Ignacio Scocco de la AEK Atena. Nu o să aducnici un jucător din Liga 1", a spus Cosmin Olăroiu laradio gsp.

FOTO: Olăroiu asemnat pe 2 ani cu Al Ain


Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.