EXCLUSIV | O legendă a fotbalului german ajunge în România! A câştigat Cupa Mondială în 2014, iar acum vine să-i cunoască pe suporterii clubului la care a făcut istorie

26 sep 2018 6327 afişări Germania
EXCLUSIV | O legendă a fotbalului german ajunge în România! A câştigat Cupa Mondială în 2014, iar acum vine să-i cunoască pe suporterii clubului la care a făcut istorie

Roman Weidenfeller (38 de ani) vine în România să-i întâlnească pe fanii Borussiei Dortmund. Fostul portar va participa la adunarea anuală a fan clubului, ce va avea loc în această sâmbătă.

BVB România va aduce în România unul dintre cei mai iubiţi fotbalişti din istoria clubului. Roman Weidenfeller a evoluat la Dortmund 16 ani, iar devotamentul său faţă de echipă l-a adus rapid în inimile suporterilor, fiind o legendă vie pentru ”nucleul” fanatik al echipei, ”Zidul Galben”.

Fan clubul românesc al Borussiei se deplasează o singură dată pe sezon pentru a-şi vedea pe viu favoriţii, iar în stagiunea precedentă, după o discuţie cu oficialii lui Dortmund, le-a fost propus să îl aibă invitat pe faimosul portar. În exclusivitate pentru Pro Sport unul dintre fondatorii fan clubului a oferit mai multe informaţii referitoare la venirea lui Weidenfeller.

 ”La ultima deplasare ne-am întâlnit cu câţiva oficiali ai clubului şi a fost o discuţie foarte interesantă. La finalul întâlnirii am simţit că a venit Crăciunul pentru noi. La un moment dat, ne-au întrebat dacă ne-ar plăcea să cunoaştem o legendă a clubului. Câteva secunde mai târziu i-a sunat telefonul, era Roman Weidenfeller. I-a răspuns şi l-a întrebat dacă vrea să vină în Bucureşti. Răspunsul a fost afirmativ, iar pentru noi fost un moment unic, nu ne aşteptam la asta. E o legendă pentru noi. Personal, eu doar la asta mă gândesc de când am aflat. Fanii care nu au luat parte la ultima deplasare, credeau că e o glumă.  Roman va veni la întâlnirea anuală din acest an. Iniţial, adunarea era programată la Timişoara, dar, după acest anunţ, am fost nevoiţi să o mutăm la Bucureşti”, a declarat Dragoş Lăzărescu pentru Pro Sport.

Din ultimele informaţii, Weidenfeller va face un tur al oraşului Bucureşti, sâmbătă, împreună cu fan clubul, urmând ca seara să vizioneze cu aceştia partida din etapa a 6-a a Bundesligii, cu Bayer Leverkusen.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.