Real Madrid şi Barcelona primesc acceptul pentru transferurile lui Mbappe şi Neymar! Patronul PSG-ului le aşteaptă la negocieri

16 iun 2019 9907 afişări Franța
Real Madrid şi Barcelona primesc acceptul pentru transferurile lui Mbappe şi Neymar! Patronul PSG-ului le aşteaptă la negocieri

Nasser Al-Khelaifi s-a săturat de toate discuţiile apărute în jurul echipei, cu privire la eventualele plecări ale jucătorilor importanţi. Aceştia afirmă că sunt dispuşi să plece la o altă echipă sau dau impresia că nu mai sunt motivaţi de o exprienţă la PSG, iar patronul a luat deja o decizie finală. Nervos fiind de toate zvonurile, omul de afaceri a anunţat că toţi jucătorii sunt de vânzare, indiferent de numlele lor.

Probabil că nemulţumirile lui sunt fundamentate şi pe rezultatele nefavorabile din Liga Campionilor, unde PSG dă rateu după rateu. Se mulţumeşte în fiecare an cu campionatul, iar Cupa Franţei nu este o competiţie la îndemână. În sezonul trecut a ratat trofeul, după un eşec în finală. Neymar, Cavani şi Mbappe sunt cele mai mari nume care trebuie să ducă nivelul echipei la un unul foarte înalt, dar au dat greş în ultimii ani. Astfel, din precizările lui Nasser Al-Khelaifi cei 3 pot pleca dacă nu mai sunt mulţumiţi şi nu pot da randamentul pe care îl aşteaptă toată lumea de la ei.

”Jucătorii trebuie să îşi asume mai multe responsabilităţi. Trebuie să se schimbe, să muncească mai mult, să facă mai mult pe teren. Nu sunt aici doar pentru ei, sunt mulţi oameni în spatele lor. Dacă nu sunt de acord cu ce le cer, uşile sunt deschise. Nu vreau să văd comportament de vedete”, afirmă patronul PSG-ului. Posibilele destinaţii ale vedetelor parizienilor ar putea  fi Spania, la Real Madrid sau Barcelona. În cazurile lui Mbappe şi Neymar, cel puţin, cele două şi-au manifestat intenţia unor transferuri.

Potrivi Transfermarkt, lotul PSG-ului este cotat la 922.25 milioane de euro. Cei mai valoroşi jucători ai echipei sunt Mbappe (200 de milioane de euro), Neymar (180 de milioane de euro) şi Verratti( 75 de milioane de euro).

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.