BURSA TRANSFERURILOR | Transfer Deadline Day. OFICIAL: Cuadrado a semnat cu Chelsea. Schurrle a ajuns la Wolfsburg. Negocierile pentru mutarea lui Chiricheș s-au încheiat fără succes

Redactor:
Emanuel Ivan
BURSA TRANSFERURILOR | Transfer Deadline Day. OFICIAL: Cuadrado a semnat cu Chelsea. Schurrle a ajuns la Wolfsburg. Negocierile pentru mutarea lui Chiricheș s-au încheiat fără succes
  • Publicat:
  • Actualizat:

Ziua de 2 februarie a fost ultima în care cluburile din Anglia, Germania, Franța și Italia au mai putut realiza transferuri. A fost ziua în care am aflat că Vlad Chiricheș rămâne pe White Hart Lane, la Tottenham, deși este dorit de AS Roma. Mai jos, ProSport vă prezintă cele mai importante mutări și zvonuri despre transferuri din această pauză de iarnă a fotbalului internațional.


Luni, 2 februarie

Mai jos aveți cele mai notabile transferuri/împrumuturi care s-au realizat în Italia, Germania, Franța și Anglia în decursul „Deadline Day”-ului.


Circa 165 de milioane de euro au investit cluburile din Premier League în transferurile efectuate pe parcursul perioadei de transferuri din această iarnă. Un fleac.


00:04  #REALIZAT  Oficial, împrumutul lui Salah de la Chelsea la Fiorentina a fost realizat. Detaliile sunt oferite în update-ul de mai jos (ora 22:32).


22:32 Gianluca Di Marzio susține că mutarea lui Mohamed Salah la Fiorentina a fost realizat. Egipteanul va sta în Italia până în iunie, perioadă pe parcursul căreia Chelsea îi va plăti salariul. Fiorentina are opțiunea de a-i prelungi împrumutul și pe sezonul viitor pentru 1 milion de euro. Încă nimic oficial din partea celor două cluburi…


22:21  #REALIZAT  Dinamo Kiev l-a transferat pe fundașul Vitorino Antunes de la Malaga pentru 6 milioane de euro. Guilherme de la Petrolul Ploiești vs. Antunes de la naționala Portugaliei. Pentru cei care mai aveau dubii, cam aceasta este diferența dintre „echipa al cărei nume nu poate fi pronunțat” (începe cu „Steau…”) și Dinamo Kiev.


21:51  #REALIZAT  Nou coleg pentru Gardoș la Southampton. Mijlocașul sârb Filip Djuricic a încheiat împrumutul de la Benfica la Mainz și a decis să continue la echipa lui Ronald Koeman până la finalul sezonului.


21:07  #REALIZAT  Oficial și împrumutul fundașului stânga Davide Santon de la Newcastle la Inter Milano până la finalul sezonului. O mutare care mai mult ca sigur că se va definitiva în vară, chiar dacă prietena fotbalistului este cam supărată din această cauză.


20:49 Mai rămâne oficializarea împrumutului lui Mohamed Salah la Fiorentina. Unii spun că e pe 6 luni, alții pe 18 luni. Deci mai așteptăm 🙂


20:41  #REALIZAT  Gata treaba și pe la Chelsea. Putem confirma oficial mutarea. Juan Cuadrado a semnat cu echipa de pe Stamford Bridge pe patru ani și jumătate. Suma de transfer pentru columbian a fost de 35,5 milioane de euro.


20:31 Știu că nu este la fel de interesant precum poza în care Cuadrado stă cu pixul în mână și zâmbește la camerele de fotografiat în timp ce semnează contractul cu Chelsea, dar mai aveți puțină răbdare. Pentru moment, The Telegraph informează că Aston Villa (da, echipa care a înscris ultima oară în Premier League cu 5 zile înainte de Crăciun și are 11 goluri în toată stagiunea) a făcut o ofertă de 6,6 milioane de euro pentru atacantul Rickie Lambert de la Liverpool. Formația de pe Anfield nu are de gând să-l vândă pe internaționalul englez.


19:47 Daily Mail și Sky Italia anunță că Chelsea l-a achiziționat pe columbianul Juan Cuadrado în schimbul unei sume de circa 35 de milioane de euro. Se presupune că jucătorul în vârstă de 26 de ani a semnat un contract valabil pe patru sezoane și jumătate, însă nu există nicio confirmare oficială momentan.


19:35  #REALIZAT  Mutarea mult așteptată s-a realizat. Andre Schurrle a semnat cu Wolfsburg. Chelsea încasează peste 30 de milioane de euro, pe care probabil le va utiliza pentru a-l transfera pe Juan Cuadrado de la Fiorentina până la finalul acestei perioade de mercato.


17:03  #REALIZAT  Se zvonea că Manchester United va cheltui o sumă uriașă de bani astăzi, însă momentan se află pe plus. Crystal Palace a plătit 4 milioane de euro pentru a definitiva mutarea lui Wilfried Zaha. Englezul în vârstă de 22 de ani a semnat un contract pe 5 ani și jumătate.


16:04  #REALIZAT  Se pare că oamenii sunt puși pe treabă în Italia. Fundașul central Gabriel Paletta (28 de ani) a semnat cu AC Milan până în 2018.


15:45  #REALIZAT  AS Roma a mai adus un jucător de atac, după transferul lui Seydou Doumbia de la ȚSKA Moscova. Formația din capitala Italiei l-a împrumutat pe columbianul Victor Ibarbo (24 de ani) de la Cagliari pentru 2,5 milioane de euro. Alte 12,5 milioane de euro dacă vor dori ca mutarea să devină permanentă.


15:15  #REALIZAT  Juventus l-a împrumutat pe Alessandro Matri de la AC Milan până la finalul sezonului. Atacantul în vârstă de 30 de ani a mai jucat pentru formația torineză între 2011-13, perioadă în care a reușit 29 de goluri în 83 de meciuri.


14:38 Jurnalistul italian Alfredo Pedulla susține că, după ce a refuzat oferta lui AS Roma pentru Vlad Chiricheș, Tottenham nu a fost de acord nici cu cea pentru Younes Kaboul, planul de rezervă al italienilor. Se pare că aceștia se vor orienta către finlandezul Niklas Moisander (29 de ani) de la Ajax Amsterdam.


14:22  #REALIZAT  S-a realizat! OK, să ne calmăm. Probabil că nici fanii lui Leicester nu sunt atât de entuziasmați de această mutare. Fundașul german Robert Huth (30 de ani) de la Stoke City, împrumutat până în vară.


14:11 Egipteanul Mohamed Salah își realizează testele medicale la Londra, în compania unui reprezentant al clubului Fiorentina. Asta înseamnă că mutarea lui Juan Cuadrado la Chelsea se va realiza astăzi. Asta înseamnă că mutarea lui Andre Schurrle la Wolfsburg se va realiza astăzi. Lanțul slăbiciunilor…


14:08 În pofida dezmințirilor făcute de managerul Brendan Rodgers, se pare că Liverpool este activă pe piața transferurilor în această iarnă, chiar dacă este vorba de o mutare care s-ar concretiza abia în vară. Jurnalistul Tony Barrett susține că formația de pe Anfield se interesează de situația atacantului Danny Ings de la Burnley. Englezul în vârstă de 22 de ani, care are 7 goluri și 3 pase decisive în cele 20 de meciuri jucate în campionat în acest sezon, se află în ultimele 6 luni de contract cu actualul club.


13:53  #REALIZAT  Se pare că Basel reprezintă soluția pentru echipele germane care luptă să evite retrogradarea. Formația elvețiană l-a vândut pe Serey Die (30 de ani) la Stuttgart, în timp ce Marcelo Diaz (28 de ani) a ajuns la Hamburg. Ambii mijlocași au semnat înțelegeri până în 2017 cu noile lor cluburi.


13:37 Tot fundaș stânga. Tot în Italia. Davide Santon a fost surprins în aeroportul din Milano, ceea ce înseamnă oficializarea mutării sale de la Newcastle este doar o chestiune de timp. Italianul a fost adus în Anglia în vara lui 2011, atunci când formația de pe St. James Park a plătit aproximativ 7 milioane de euro pentru a-l aduce de pe Giuseppe Meazza. 


13:33  #REALIZAT  AC Milan l-a transferat pe Luca Antonelli de la Genoa. Fundașul stânga în vârstă de 27 de ani a semnat un contract pe trei ani și jumătate cu echipa de pe San Siro.


13:25 Gianluca Di Marzio a anunțat că AS Roma s-a orientat spre unul dintre colegii lui Vlad Chiricheș de la Tottenham, după ce cluburile nu au putut ajunge la o înțelegere pentru transferul românului. Este vorba de fundașul francez Younes Kaboul (29 de ani). Roma a încercat să îl aducă pe Chiricheș pe Olimpico, însă oficialii lui Spurs doreau cu 1,5 milioane de euro mai mult decât ofereau italienii.


13:00 Un mic update în legătură cu situația negocierilor pentru mutarea lui Andre Schurrle la Wolfsburg. Jurnalistul Ben Smith de la BBC anunță că neamțul în vârstă de 24 de ani s-a înțeles cu ocupanta locului doi din Bundesliga, ceea ce înseamnă că mai rămâne doar ca Chelsea să accepte suma de transfer oferită.


# Conform celor de la Bild, Andre Schurrle va pleca de la Chelsea și va semna cu Wolfsburg. Fotografii germani l-au surprins pe tatăl jucătorului și pe agentul acestuia în momentul în care intrau pe poarta clubului Wolfsburg (FOTO). Cel mai probabil, va începe o rundă de negocieri și un anunț oficial va fi făcut în cel mai scurt timp.

# The Sun anunță că PSG a refuzat o ofertă de 45 de milioane de euro de la Manchester United trimisă pe numele lui Marquinhos. Clubul de pe Old Trafford pare dispus să cheltuiască o sumă importantă de bani, iar principalii vizați sunt Mats Hummels (Borussia Dortmund) și Kevin de Bruyne (Wolfsburg). Mirror susține că pentru cei doi, englezii ar fi dispuși să plătească 85 de milioane de euro.

# Conform Newcastle Chronicle, Davide Santon s-ar putea întoarce la Inter. Fundașul italian fusese cumpărat de Newcastle în 2011 de la Internazionale, dar accidentările dese l-au scos încet, dar sigur, din cursa pentru un loc de titular în echipa „coțofenelor”.

# Transferul lui Juan Cuadrado de la Fiorentina la Chelsea ar trebui să se finalizeze cât de curând. Pentru achiziționarea columbianului în vârstă de 26 de ani, londonezii vor plăti aproximativ 32,6 milioane de euro. Prețul va scădea dacă Jose Mourinho va accepta să-l includă și pe egipteanul Mohamed Salah în tranzacție.


Duminică, 1 februarie

 #REALIZAT  Oficialii lui AS Roma nu au stat pe gânduri și au adus imediat un jucător în locul lui Mattia Destro, plecat la AC Milan. Este vorba de atacantul Seydou Doumbia de la ȚSKA Moscova, pentru care italienii au plătit circa 14,4 milioane de euro. Ivorianul în vârstă de 27 de ani a semnat un contract pe 4 ani și jumătate cu echipa antrenată de Rudi Garcia.

 #REALIZAT  Hamburg l-a transferat pe atacantul Ivica Olic de la Wolfsburg, pentru o sumă de circa 1,5 milioane de euro. Croatul în vârstă de 35 de ani a mai evoluat pentru aceștia în perioada 2007-09.

# În cazul în care mai existau dubii în legătură cu acest transfer… Columbianul Juan Cuadrado a fost surprins în tribunele stadionului Stamford Bridge în timpul partidei pe care Chelsea a încheiat-o la egalitate, scor 1-1, cu Manchester City. Este doar o chestiune de timp până când mutarea jucătorului pentru care BBC susține că londonezii vor plăti circa 31 de milioane de euro, plus împrumutul egipteanului Mohamed Salah, se va oficializa.


Vineri, 30 ianuarie

 #REALIZAT  AC Milan l-a împrumutat pe Mattia Destro de la AS Roma. Atacantul italian în vârstă de 23 de ani va juca la echipa de pe San Siro până în vară, atunci când aceștia vor avea posibilitatea de a definitiva mutarea pentru 16 milioane de euro.

# În locul său, presa din Italia susține că Roma îl va aduce pe ivorianul Seydou Doumbia de la ȚSKA Moscova. Tot împrumut până în vară (pentru 3 milioane de euro), cu opțiune de cumpărare de 15 milioane.

 #REALIZAT  Manchester City l-a împrumutat pe Scott Sinclair la Aston Villa. Deși tweet-ul de mai jos, care este postat de pagina oficială a clubului, susține că mijlocașul va sta pe Villa Park până în iarna anului viitor (season-long loan), mutarea este valabilă doar până la finalul actualei stagiuni.

 #REALIZAT  Bordeaux l-a transferat pe mijlocașul central Clement Chantome de la PSG, pentru o sumă de circa 700.000 de euro. Francezul în vârstă de 27 de ani a semnat un contract pe o perioadă de trei ani și jumătate cu formația antrenată de Willy Sagnol.

# Mutarea lui Juan Cuadrado la Chelsea pare o certitudine cu fiecare zi ce trece. Jurnalistul Fabrizio Romano (Sky Sports, Di Marzio, Goal Italia etc.) a dezvăluit că mijlocașul columbian va zbura la Londra și va realiza testele medicale în acest final de săptămână. BBC vorbește despre o sumă de transfer de circa 31 de milioane de euro, plus împrumutul egipteanului Mohamed Salah.

# Roberto Mancini îl dorește pe Yaya Toure la Inter Milano. Italianul în vârstă de 50 de ani a dezvăluit interesul său pentru mijlocașul ivorian în cadrul unui interviu oferit televiziunii Sky. „L-am cumpărat pe Yaya acum 5 ani”, a declarat Mancini. „A fost foarte dificil să-l aduc la City. Este un jucător fantastic, și, dacă dorește o schimbare pe viitor, dacă vrea să joace în Italia, Inter este deschisă față de această de mutare”. Transferul lui Yaya s-ar putea concretiza în vară.


Miercuri, 28 ianuarie

# Telegraph informeaza ca Ravel Morrison (21 de ani) este aproape de a ajunge la o întelegere cu Lazio. Controversatul mijlocas englez a fost surprins astăzi în Roma, acolo unde a zburat pentru a-și realiza testele medicale. Fotbalistul va rămâne la West Ham până în vară, atunci când îi va expira contractul.

# O altă sursă de încredere. The Guardian susține că formația londoneză Crystal Palace dorește să-l păstreze definitiv pe Wilfried Zaha (22 de ani), care în momentul de față este împrumutat de la Manchester United până la finalul sezonului. Conform publicației britanice, ar fi nevoie de circa 8 milioane de euro pentru a realiza mutarea mijlocașului de bandă.

# Fiorentina a confirmat că îl va vinde pe Juan Cuadrado la Chelsea dacă echipa londoneză îi va achita clauza de reziliere de circa 35 de milioane de euro. (Sky Sports). În cazul în care sunteți sceptici în legătură cu suma de transfer pentru columbian, puteți vedea în clipul de mai jos ce știe să facă.


Marți, 27 ianuarie

# Deși nu a jucat foarte minute pentru Manchester United în acest sezon, Adnan Januzaj nu a fost lăsat să plece la PSG în această iarnă. Publicația Foot Mercato susține că gruparea pariziană a dorit să-l împrumute pe belgian, dar Louis van Gaal s-a opus mutării. „Da, PSG s-a interesat de el în această iarnă”, a declarat Dirk de Vriese, agentul lui Januzaj. „I-au contactat direct pe reprezentanții lui United și le-au solicitat informații despre situația jucătorului, dar Louis van Gaal i-a informat că jucătorul nu poate pleca în această iarnă. Nici ca transfer definitiv, nici ca împrumut”.

# Darren Fletcher a primit permisiunea de a pleca de la Manchester United fără ca echipa la care va ajunge să fie nevoită să plătească o sumă de transfer. Conform publicației The Telegraph, internaționalul scoțian care se află de 20 de ani pe Old Trafford a primit un contract pe trei ani și jumătate din partea lui West Ham United. West Brom și Valencia sunt interesate și ele de mijlocașul în vârstă de 30 de ani.

# Gazzetta Dello Sport informează că AS Roma îl dorește pe Luiz Adriano (27 de ani) de la Șahtior Donețk pentru a-l înlocui pe Mattia Destro, atacantul în vârstă de 23 de ani aflându-se aproape de un transfer la AC Milan. Gruparea de pe Olimpico oferă 2 milioane de euro pentru a-l împrumuta pe brazilian până în vară, atunci când vor plăti alte 8 milioane de euro pentru a definitiva transferul. Roma s-a înțeles cu jucătorul, însă negociază în continuare mutarea cu oficialii lui Șahtior.

# The Guardian susține că mutarea lui Andre Schurrle de la Chelsea la Wolfsburg se va realiza dacă nemții vor oferi o sumă de transfer apropiată de 30 de milioane de euro.

# Ronald Koeman se interesează în legătură cu situația lui Jordy Clasie, căpitanul fostei sale echipe Feyenoord. Este o posibilitate mare ca mijlocașul în vârstă de 23 de ani să ajungă la Southampton, dacă luăm în calcul faptul că acesta s-a declarat supărat de plecarea lui Koeman din vară. 

# Transferul lui Clasie la echipa lui Florin Gardoș ar putea fi concretizat mult mai rapid dacă Arsenal va face o ofertă pentru internaționalul francez Morgan Schneiderlin (25 de ani).


CLICK AICI PENTRU A URMĂ‚RI TRANSFERURILE REALIZATE ÎN PRIMA PARTE A LUNII IANUARIE 2015

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Mama studentei ucise în Timișoara a cedat când și-a văzut fiica în sicriu: „Este ținută doar pe perfuzii și hrănită cu lingura
Mama studentei ucise în Timișoara a cedat când și-a văzut fiica în sicriu: „Este ținută doar pe perfuzii și hrănită…
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Se jucau
Se jucau "urşii şi vânătorii" cu profesorul de geografie. Reacția directorului Liceului Tehnologic dn Bacău, după încăierarea din sala de clasă
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: Nu mă simt vinovat!
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: Nu mă…
Cât mai are de trăit Kate Middleton, de fapt, după ce a fost diagnosticată cu cancer
Cât mai are de trăit Kate Middleton, de fapt, după ce a fost diagnosticată cu cancer
Magazine ÎNCHISE în weekend. Ciolacu, decizia finală: Vreau să închid...
Magazine ÎNCHISE în weekend. Ciolacu, decizia finală: Vreau să închid...
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care s-a gândit familia
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care s-a gândit familia
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Atleta Viorica Viscopoleanu şi gimnastul Dan Grecu au primit Colanul de Aur la 110 ani de la înfiinţarea COSR
Atleta Viorica Viscopoleanu şi gimnastul Dan Grecu au primit Colanul de Aur la 110 ani de la înfiinţarea COSR
Cel mai nou SUV lansat în România vine din China. Își merită banii?  VIDEO
Cel mai nou SUV lansat în România vine din China. Își merită banii? VIDEO
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a ajuns la veterinar. Ce creatură îngrijise, de fapt
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a ajuns la veterinar. Ce creatură…