Au apărut primele imagini din timpul căutărilor lui Emiliano Sala, după ce s-au găsit rămăşiţe din avionul dispărut! | VIDEO

30 ian 2019 18926 afişări Campionate Externe
Au apărut primele imagini din timpul căutărilor lui Emiliano Sala, după ce s-au găsit rămăşiţe din avionul dispărut! | VIDEO

Autorităţile au anunţat că au fost găsite primele rămăşiţe din avionul cu care Emiliano Sala a zburat de la Nantes spre Cardiff în umră cu nouă zile, când a aeronava de tip Piper Malibu a dispărut de pe radare. Au fost găsite două perne care se presupune că provin din scaunele avionului disparut, pe o plajă din Surtainville, Franţa. La scurt timp, au fost făcute publice şi primele imagini de la căutările fostului atacant de la Nantes.

Christian Martin, un cunoscut jurnalist de la FoxSports, a făcut public pe contul său de Instagram un videoclip scurt din timpul căutărilor lui Emiliano Sala şi ale pilotului David Ibbotson. Sunt primele imagini care apar de la momentul dispariţiei şi până la momentul declanşării căutărilor, care la un moment dat au fost întrerupte, iar familia a decis să înceapă o cautare privată.

În cele din umră, autorităţile au anunţat reluarea căutărilor. "Încercăm să căutăm existenţa vreunei bărci de salvare. Au fost anunţate toate vasele din zona să fie atente dacă apar bucăţi din avionul dispărut", a precizat căpitanul vasului pe care se afla jurnalistul FoxSports.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ultimo momento. Alertan a todos los barcos en la zona. #pray4salan #nodejendebuscar

A post shared by Christian Martin (@christianmartin03) on

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.