De ce ţin Sandu şi Dragomir de scaune

21 iun 2013 3855 afişări Blog

Dom’ Mitică s-a enervat azi când a văzut că nu se înţelege cu Mircea Sandu cu privire la numărul de echipe din Liga I. Naşu’ îi strică ploile cu Digi, nu cumva să îi ceară ăştia înapoi banii pentru salonul de nunţi şi botezuri! Şi sunt la bătaie milioane de euro, nu nişte mărunţiş.  Temă pentru procurorii DNA: luaţi la puricat contractul dintre LPF şi Bergenbier şi veţi avea nişte surprize de zile mari, cu sume imense duse aşa, pe apa Sâmbetei, mai bine zis spre firmele unor prieteni ai domnului Dragomir.

Aţi văzut cu toţii care e miza acestor funcţii, şef la Ligă şi şef la FRF, aţi înţeles de ce ţin Sandu şi Dragomir cu dinţii de aceste posturi de vreo 20 de ani. E vorba de bani, de bani mulţi, de contracte importante, de firme privilegiate, de relaţii, de „şmenuri” şi „şuşanele”, ca să ne încadrăm în limbajul de mahalagiu al domnului Dragomir. Afacerile celor doi au prosperat, au înflorit, au explodat cât au stat ei frumuşel şi liniştiţi pe fotoliul de şefi ai fotbalului românesc. Nu-i întreabă nimeni cum şi-au înmulţit averile.

Mircea Sandu a pozat şi ieri în preacuratul şi preanevinovatul. Nu ştie nimic despre Mafia pariurilor, nu are informaţii despre naţionala homeless-ilor, luată în râs de angajaţii domnului Sandu, nimic despre golăniile juniorilor din naţionalele României! Atunci ce mai caută el acolo, în fruntea Federaţiei?

Apogeul la conferinţa de ieri a fost atins când şeful FRF a spus că toate echipele retrogradate în sezonul recent încheiat trebuie să se pregătească, pentru că ar putea juca totuşi în Liga I!!! Dacă asta se poate întâmpla în 2013, vă daţi seama ce haiducii şi ce tâlhării s-au făcut în anii 90...

Nu le-a fost ruşine niciodată, de ce le-ar fi acum?

Versiune selectata: mobil / standard