Cine e Fricosul campionatului, Mangia, Dan Petrescu sau Teja?

9 apr 2019 1078 afişări Blog

Cine e Fricosul Ligii 1? Mangia cel contestat de fani, Bursucul cu zero-n coadă sau Teja cel schimbător la pauză?

Din nebuniile Ligii 1: Teja pare a fi secund la FCSB, în timp ce principalul e la lojă, iar antrenorul cu cinci victorii în cinci meciuri la CFR a devenit secund!

Teja îl bagă pe Moruţan în minutul 18 în locul accidentatului Pintilii şi îl scoate la pauză. Până la urmă, o mutare inspirată, dar lumea se întreabă dacă aceasta n-a venit de sus.

Prin porii lui Dan Petrescu emana bucuria unui 0-0 în faţa unei echipe modeste a Craiovei, parcă din ce în ce mai temătoare şi mai limitate tehnico-tactic. Bănuiesc că Bursucul va juca în etapa viitoare, împotriva contracandidatei, tot la 0-0. Dacă ar şti că ar lua titlul numai cu 0-0, nici nu i-ar păsa de  gura lumii.

Oltenii îi cer lui Mangia să fie mai curajos, nemulţumiţi de prestaţiile cuminţi din punct de vedere fotbalistic ale echipei lor în ultima vreme. Daţi-i fraţilor nişte zaibăr şi-o legătură de praz înainte de meciuri, să vedeţi cum îi fierbe sângele în vine!

FCSB este echipa în creştere de formă, în timp ce liderul din Cluj arată mai rău cu Dan Petrescu faţă de perioada cu Alin Minteuan principal-interimar! Dacă Bursucul joacă la 0-0 şi cu FCSB, s-ar putea să se frigă, pentru că echipa lui Becali are 2-3 jucători care pot crea panică datorită vitezei şi a tehnicii ridicate. Florinel Coman a arătat în sfârşit a Mbappe, păstrând proporţiile, bineînţeles, dar am văzut că e fotbalist. Mai are nevoie de constanţă.

Lui Teja îi trebuie un pic de tupeu sau un pic de impuls de la oficială. Are la dispoziţie fotbalişti foarte buni de atac, cu care ar putea străpunge defensiva veteranilor de la CFR.

Rămâne să votaţi voi cine e Marele Fricos dintre cei trei în acest moment, eu vă spun doar că acela care va avea mai mult curaj până la final va câştiga campionatul.

 

.

 

 

Versiune selectata: mobil / standard