UEFAntasticii, răsplătiţi cu un premiu record după prima lor performanţă de la retragerea din fotbalul mare

6 oct 2017 1815 afişări Alte Sporturi
UEFAntasticii, răsplătiţi cu un premiu record după prima lor performanţă de la retragerea din fotbalul mare

Partizan Bucureşti, echipa de fotbal pe teren redus, la care joacă Petre Marin, Gigel Coman, Stelian Stancu şi Sorin Ghionea, a intrat în posesia premiului de 5.000 de euro, obţinut după ce a câştigat prima ediţie a turneului Bucharest International SuperLeague.

Aceştia au obţinut suma record pentru un premiu în fotbalul pe teren redus după ce au dispus, scor 5-4, în finala turneului de B&B, o altă echipă cu renume, Pătraşcu, Marin şi Coman numărându-se printre marcatorii Partizanului. De altfel, fostul dinamovist Pătraşcu a fost desemnat şi jucătorul competiţiei internaţionale la care au participat inclusiv echipe din Tunisia, Moldova şi Bulgaria.

Asociaţia Liga Prieteniei pentru Educaţie, organizatoarea turneului şi totodată a Ligii Prieteniei la nivel naţional, a anunţat că următoarea ediţie a Bucharest International SuperLeague va avea loc în iunie 2018, premiile urmând să fie în continuare atractive. Numai anul trecut, peste 500 de echipe au luat startul în campionatele Ligii Prieteniei.

"Sistemul de calificare pentru următorul turneu final va fi un pic schimbat, astfel că următoarea ediţie va fi dedicată exclusiv echipelor participante în sezoanele regulate. La Bucharest International Superleague se vor califica cele mai bune trei echipe clasate din fiecare campionat local. În prezent, avem peste 20 de judeţe active şi 2.000 de jucători înscrişi, iar înscrierile sunt deschise în continuare pentru acest sezon", a declarat Nicoleta Bojica, reprezentanta Asociaţia Liga Prieteniei pentru Educaţie.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.