VIDEO | Simona Halep a semnat pe 300.000 de euro anual cu Vodafone. Numărul 3 în lume, invitata specială a bunicilor Marcela şi Tanti Ani la masă. Jucătoarea le-a arătat ce înseamnă forehand

26 nov 2014 12159 afişări Tenis
VIDEO | Simona Halep a semnat pe 300.000 de euro anual cu Vodafone. Numărul 3 în lume, invitata specială a bunicilor Marcela şi Tanti Ani la masă. Jucătoarea le-a arătat ce înseamnă forehand 3 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7966/13631496/3/simona-halep-vdf.jpg

Halep>" href="http://www.prosport.ro/cautare?in=prosport&q=simona+halep"Simona Halep poate fi urmărită în această perioadă pe micile ecrane într-o reclamă Vodafone. Devenită o atracţie pentru marile companii, numărul 3 mondial "evoluează" pentru prima dată alături de mama ei. Surse din anturajul jucătoarei susţin că Simona a semnat cu un contract cu operatorul de telefonie mobilă în valoare anuală de 300.000 de euro. Iar durata contractului este de cel puţin doi ani.

În spotul publicitar al Vodafone, Tania Halep a aflat de ideea bunicilor de a găti şi s-a înscris în aplicaţia de pe facebook "Bunici de duminică". Mama Simonei nu a stat pe gânduri când a fost vorba să gătească pentru tineri. Chiar dacă nu este bunică, Tania Halep susţine că se pricepe la gătit. O ajută inclusiv "Simonica", care îi trimite reţete de la distanţă, din diverse bucătării internaţionale, pe unde joacă în turnee.

Cea mai mare parte a filmărilor în această campanie au avut loc chiar în apartamentul celor două bunici care apar la început în "film" - Tanti Ani şi Marcela - într-o încăpere tipic românească din Piaţa Progresul. Filmările pentru spoturile din campanie au durat două zile.

"Primul lucru pe care l-am observat la Simona a fost cât de natural s-a integrat în scenariul propus de noi. În timpul filmărilor, am fost încântaţi să descoperim şi o altă faţă a jucătoarei de tenis: pe lângă faptul că este o campioană şi un sportiv extraordinar, Simona este şi un om minunat, amuzant, spiritual şi creativ", ne-a declarat Laura Barbu, directorul departamentului de Marketing şi Comunicare Vodafone România.

Interesant este faptul că bunicile Tanti Ani şi Marcela au avut-o invitată specială pe Simona la ele acasă. "Să descoperim în Simona  o persoană atât de caldă şi de modestă a fost, de fapt, cea mai mare surpriză. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu protagonistele Bunici de duminică: Tanti Ani şi  Marcela. S-au distrat mai mult decât la o masă de duminică normală, când au avut-o invitată specială pe Simona la ele acasă. Au făcut poze, au gătit, au glumit şi au învăţat ce înseamnă forehand de la cel mai bun profesor", ne-a dezvăluit Laura Barbu.

Motivele pentru care Halep a fost aleasă pentru campania "Românii au iniţiativă"

Reprezentanţii operatorului mobil au mai susţinut că între cele două părţi s-a concretizat o colaborare începând din această toamnă, fără a fi oferi însă şi detalii în acest sens. Simona Halep a fost cooptată de Vodafone în campania "Românii au iniţiativă" întrucât "a demonstrat tuturor că este unul dintre acei români care îşi pot depăşi limitele, de la lună la lună, de la un sezon la altul.  Este un exemplu care a inspirat întreaga ţară şi, totodată, unul dintre cei mai valoroşi români, care luptă pentru ceea ce îşi doreşte şi nu îşi pierde niciodată speranţa", a motivat Laura Barbu.

600.000 de euro anual prin contractele cu Dedeman şi Vodafone

Surse din anturajul jucătoarei susţin că Simona Halep a semnat o colaborare cu Vodafone pe cel puţin doi ani, cu o valoare anuală de 300.000 de euro. După ce a intrat în Top 10, românca a devenit o ţintă pentru marile companii. Pe lângă contractul cu operatorul de telefonie mobilă, numărul 3 mondial în WTA a semnat în urmă cu câteva luni şi cu Dedeman, înţelegerea fiind parafată tot pentru o sumă în jurul a 300.000 de euro. Adidas şi Wilson sunt alte companii care şi-au asociat imaginea cu Simona Halep, însă în acest caz putem vorbi mai degrabă de sponsori tehnici. De curând, jucătoarea a primit şi o maşină Porsche de serviciu din partea dealer-ului.

Numărul sponsorilor deţinuţi de Simona Halep creşte constant, însă românca este încă în spatele Serenei Williams şi Mariei Şarapova, jucătoarele care se află înaintea ei în WTA. Foarte adevărat, Simona este un new-entry în această lume exclusivistă, în timp ce primele două jucătoare ale lumii au ani grei de circuit în spate. Serena încasează numai de la primii patru sponsori, Nike, Wilsion, Gatorade şi OPI, nu mai puţin de 12 milioane de dolari. Williams are opt sponsori principali. Maria Şarapova reprezintă imaginea a şase mari companii internaţionale, Nike, Head, Samsung, Tag Heuer, Evian şi Porsche. Valoarea contractelor depăşeşte 20 de milioane de dolari.

Stiaţi că avem o pagină de Facebook dedicată Simonei Halep?

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.