VIDEO | Lovitura cu care Monica Niculescu i-a lăsat pe toți cu gura căscată: „Așa ceva e ridicol. Cum Dumnezeu a putut să facă așa ceva? E minunat!” Publicul a aplaudat la scenă deschisă, campioana de la US Open a rămas fără cuvinte

VIDEO | Lovitura cu care Monica Niculescu i-a lăsat pe toți cu gura căscată:
  • Publicat:
  • Actualizat:

Înainte să fie nevoită să abandoneze în setul decisiv al meciului cu Sloane Stephens, câștigătoarea de la US Open 2017, Monica Niculescu (30 de ani) a reușit o lovitură care i-a lăsat cu gura căscată pe americani.

Condusă cu 4-1 în primul set, românca nu a renunțat la luptă, a împins manșa în tiebreak, iar primul punct al jocului a fost unul special. Ajunsă la fileu după un atac inspirat, Monica și-a chemat adversara în față, a părut victimă sigură la un passing al lui Stephens, dar a reușit, cumva, să trimită mingea dincolo de fileu și să smulgă aplauze și aprecieri: „Așa ceva e ridicol. Monica Niculescu a reușit cumva să facă acest voleu. Efort excelent și pentru Stephens, care a ajuns la scurtă, dar cum Dumnezeu a putut să facă această lovitură? E minunat”, a exclamat comentatorul meciului.

Până la urmă, Monica a câștigat primul set în tiebreak, dar, după ce l-a pierdut pe al doilea, a trebuit să se retragă din meci la scorul de 4-0 pentru Stephens în decisiv, din cauza unor probleme la spate. România a rămas, astfel, fără jucătoare pe tabloul principal de la Miami, în condițiile în care Simona Halep, Sorana Cîrstea, Irina Begu și Mihaela Buzărnescu fuseseră și ele eliminate.

 

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
×