Simona Halep a pierdut a treia finală de Mare Șlem a carierei. Wozniacki este campioana Australian Open 2018: a învins-o pe ‘Simo’ cu 7-6(2), 3-6, 6-4 și i-a luat numărul 1 WTA. Filmul, cadru cu cadru, al unei bătălii intense de 170 de minute

Simona Halep a pierdut a treia finală de Mare Șlem a carierei. Wozniacki este campioana Australian Open 2018: a învins-o pe 'Simo' cu 7-6(2), 3-6, 6-4 și i-a luat numărul 1 WTA. Filmul, cadru cu cadru, al unei bătălii intense de 170 de minute
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • Caroline Wozniacki este câștigătoarea care ia totul la final de Australian Open 2018: a învins-o pe Simona Halep, 7-6(2), 3-6, 6-4. A câștigat primul titlu de Mare Șlem al carierei și a revenit pe prima poziție în clasamentul WTA.
  • Simona Halep a pierdut a treia finală de Grand Slam a carierei, după Roland Garros 2014 și 2017 – tot în set decisiv.

 

13:25 CAROLINE WOZNIACKI A CÂȘTIGAT AUSTRALIAN OPEN 2018. Daneza a fost, într-adevăr, un zid în ultimele trei game-uri: a închis meciul, de la 30-30 cu raliu de 16 lovituri, apoi de 10. Când tragi linie rămân: 25 de lovituri câștigătoare pentru ‘Caro’, 47 de erori neforțate pentru Simona Halep – cu șapte mai multe decât winnere-le. 7-6(2), 3-6, 6-4 scorul finalei.


13:25 Simona servește sub presiune: începe game-ul supraviețuirii cu eroare, câștigă două puncte, apoi face dublă. Caroline Wozniacki obține minge de break și de meci, după un alt punct spectaculos, când o prinde pe contre-pied pe Simona.


13:19 Wozniacki pune al doilea game la rând pe tabelă după time-out-ul medical. Simona a sperat, la 40-15, când a venit dubla din partea danezei, dar, după două ore și 44 de minute, pare epuizată. Un strop lentă. Halep – Wozniacki 6-7(2), 6-3, 4-5


13:15 Simona se încovoaie de surere. Este uzură fizică, este uzură mentală și este tensiune. Simo a pierdut break-ul, Caroline se mișcă senzațional. Românca a pierdut avantajul, după o nouă greșeală! Halep – Wozniacki 6-7(2), 6-3, 4-4


13:07 Time-out medical pentru Caroline Wozniacki! Are probleme la genunchi. Scorul: Halep – Wozniacki 6-7(2), 6-3, 4-3 – cu break pentru liderul mondial.


13:05 BREAK, Simona! Românca a făcut spectacol la retur și este la două game-uri de titlu! Halep – Wozniacki 6-7(2), 6-3, 4-3.


12:59 Simona își câștigă serviciul! La 30! Un moment important în acest set decisiv: a reușit al șaselea as, apoi s-a bazat pe diagonala de rever. Halep – Wozniacki 6-7(2), 6-3, 3-3.


12:54 Al patrulea break consecutiv. Greșește și Wozniacki, iar ambele sportive par epuizate și apăsate de rpesiune. Halep – Wozniacki 6-7(2), 6-3, 2-3.


12:51 Wozniacki trece în față, cu un nou break, câștigat la zero! Sunt trei greșeli neforțate din partea Simonei, deplasare minimă pentru liderul mondial. Românca are 37 de erori neforțate și 34 lovituri câștigătoare.  Halep – Wozniacki 6-7(2), 6-3, 1-3.


12:40 REBREAK!!!! Simona luptă. Și reușește super-puncte. Pe prima minge de rebreak însă, primul serviciu al carolinei face diferența. Simona are o fracțiune de secundă întârziere la startul spre următoarea lovitură, parcă abuzează de scurtă. Însă apoi vine winner cu 137 km/h și a treia minge de break. Și din nou serviciul lui Wonder-Woz este solid, la teu, iar Simona returnează nesigur și apoi răspunde prea lung. Caroline face exact ce a spus Craig O’Shannessy – așteaptă victoria de la Simona. Momentan, este în avantaj, pentru că pe a patra minge de break Simona ratează exasperant. Se merge mai departe, dincolo de 10 minute și jumătate în game. A cincea minge de break și încă un serviciu-trasor marca Woz. Șase, vine a șasea minge de break: Caroline a ratat voleul, în fielu. Și dă dublă greșeală! Halep – Wozniacki 6-7(2), 6-3, 1-2.


12:35 Primul break în decisiv! Darren este îngrijorat, în picioare. Simona a avut două mingi de game, dar este întoarsă din drumul spre scaune. La egalitate, ratează atacul, se agață cu speranțele de ochiul de Șoim, dar nu are dreptate. Apoi, Simo ratează primul serviciul, iar returul pe mingea a doua din partea lui Wozniacki este excelent. Halep – Wozniacki 6-7(2), 6-3, 0-2.


12:28 Wozniacki își apără serviciul în start de set decisiv. Pe Rod Laver Arena, trofeul își cere noua campioană. Halep – Wozniacki 6-7(2), 6-3, 0-1.

În Park Lake, emoțiile sunt la cote incredibile. Toți pentru una!


12:25 Meciul se reia, cu daneza Caroline Wozniacki la serviciu. Halep – Wozniacki 6-7(2), 6-3


12:20 Cum a câștigat Simona setul doi? Salvând 7 din 7 mingi de break, pornind de la super-servicii. Având 20 de procente în plus la frecvența primei mingi (63% față de 43%). Cu 11 lovituri câștigătoare – trei în plus față de Caroline. E adevărat, daneza a avut raport pozitiv winners / unforced errors (8/7), față de 11/14 raportul Simonei. Halep – Wozniacki 6-7(2), 6-3


12:15 Arbitra întrerupe meciul, pentru 10 minute. Simona a plecat la vestiare.


12:10 AVEM DECISIV! Simona are probleme la aterizarea pe picior, după serviciu. Are dureri, se dezechilibrează, iar Wozniacki profită. salvează prima oportunitate a Carolinei cu un rever decisiv de pe linia de fund a terenului, apoi urcă la plasă pentru un forehand năprasnic, în lung de linie și o salvează și pe a doua. Și este ehgalitate. Luptă, icnește, are minge de game, dar forțează prea mult forehandul din interiorul terenului, deși, clar, nu era necesar. A doua egalitate în game: Caroline dă returul cu rama, este minge de set pentru Simona, dar vine o servă moale, pe care daneza atacă și aduce eroarea româncei. Ce urmează? A treia minge de break și un nou punct bine construit de Simona, care o ține în game. Românca fructifică a treia minge de set, apelând la scurtă și apoi, cu un voleu pe centru – nu cel mai bun, dar pe care Wozniacki nuîl poate returna. Halep – Wozniacki 6-7(2), 6-3


12:06 Simona duce mâna la coapsă. Are două minfi de break consecutive, dar coapsa stângă îi trimite dureri. Trimite decisiv cu forehandul și va servi pentru DECISIV! Halep – Wozniacki 6-7(2), 5-3


12:01 Game, Simona Halep. Românca pierde un singur punct și închide cu o nouă minge îngropată lângă fileu, pe care Wozniacki nu o poate înălța peste fileu. Halep – Wozniacki 6-7(2), 4-3


12:00 Intensitatea meciului a scăzut: în ultimele trei game-uri, nu s-au jucat mai mult de cinci lovituri într-un raliu. Wozniacki își câștigă lansarea la 30. Halep – Wozniacki 6-7(2), 3-3.


11:55 Imagini dure: Simona Halep acuză probleme de sănătate, iar medicul îi ia tensiunea. Halep – Wozniacki 6-7(2), 3-2.


11:52 Halep, una caldă, una rece. Rămâne în față pe tabelă, dar înainte de ultimul punct din game-ul pe lansare, cere intervenția medicului. Halep – Wozniacki 6-7(2), 3-2.


11:48 Cheeky Girl! După gemenele care luau cu asalt scena muzicală, este rândul unei alte românce să fie o Cheeky Girl.


11:43 Simo de oțel! Ce meci avem! Cel mai lung game al meciului se poartă pe serviciul Simonei Halep. Liderul mondial salvează prima minge de break cu un dropshot perfect. Apoi, riscă pe dreapta și câștigă. După șase egalități, Caroline ratează în sfârșit. Prima dată – de puțin, a doua oară – un voleu care zboară pur și simplu afară. Fanii au mesajul perefct pe steagul lor. Halep – Wozniacki 6-7(2), 2-1.


11:35 Simona Halep deschide setul doi cu game câștigat. Rămâne concentrată, are un nou as și un nou rever câștigător. Daneza este mai sigură în game-ul său, serviciul fiind din nou o armă veritabilă. Halep – Wozniacki 6-7(2), 1-1.

Șiiii…. Virgil Stănescu is in Simona Halep FanZone! ProSport l-a provocat pe unul dintre cei mai buni baschetbaliști din istoria României să fie alături de numărul unu mondial din tenis în cel mai important meci.


11:30 Este primul set câștigat vreodată de Wozniacki într-o finală de Mare Șlem.


11:25 Wozniacki câștigă primul set al finalei, în tiebreak. Caroline domină primul punct în tiebreak: o pistonează pe rever pe Simo, apoi urcă la fileu și reușește voleul drive decisiv. Forehandul în lung de linie al danezei decide și punctul doi – un prim mini-break cedat de Halep. Primul serviciu al Simonei prinde apoi tușa exterioară, Hawk Eye confirmă, iar asul cu numărul trei al Simonei strânge scorul la 1-2. O nouă ratare a Simonei, pe forehand, o duce pe Wozniacki la 3-1, iar serviciul punctează din nou decisiv în contul danezei, pentru 4-1. Simona revine la linia de serviciu, își pironește picioarele pe linia de fund și o atacă cu forehanduri tari pe Caroline: daneza cedează metri față de basline și este pedepsită cu dreaptă câștigătoare de româncă. Se chimbă terenul, la 2-4, Wozniacki punctează la reluare, cu reverul în lung de linie pe care Simona nu îl poate returna – 2-5. Vin patru mingi de set, iar Wozanicki se impune, din nou, grație reverului, cu 7-2 în tierbeak. Halep – Wozniacki 6-7(2).


11:17 TIEBRREAK-ul decide primul set! Halep – Wozniacki 6-6.

Caroline se duce, oare? Ca în sugestiva fotografie surprinsă în Fan Zone-ul din ParkLake pregătit de ProSport, Eurosport și Virgin Radio?


11:13 Wozniacki răspunde cu game alb. Românca are de două ori mai multe lovituri câștigătoare în acest moment (12-6), însă schimburile lungi de mingi îi revin danezei, chiar și atunci când românca domină începutul. Halep – Wozniacki 5-6.


11:10 Simona egalează! Primii doi ași o ajută ernom pe Simona Halep. Este al treilea game alb pe serviciu câștigat de liderul mondial. Halep – Wozniacki 5-5.


11:07 REVINE SIMONA!!!! Trei mingi de break consecutive pentru Simona. Un raliu de mare intensitate, încheiat cu eroare pe reverul româncei o anulează pe prima, a doua zboară cu un as al danezei. Dar, după 32 de minute, Simona are BREAK! Halep – Wozniacki 4-5!

Am zice că apariția Loredanei Dinu, campioană olimpică la spadă, în FanZone-ul din Park Lake i-a purtat noroc Simonei.


11:03 Simona trece cu bine de tura de lansare. Halep – Wozniacki 3-5.


10:59 Wozniacki, la un game de câștigarea primului set! Daneza câștigă punctul meciului de până acum, rezistând fabulos în schimb cu Simona, care înaltă privirea spre loja ei. Apar primele semne de frustrare. Halep – Woznniacki 2-5.


10:55 Fantastic! Tură de serviciu câștigată la zero de Halep, cu patru forehanduri câștigătoare! Ca Federer? Ca în meciul cu Kerber? indiferent ce comparație vă vine în minte, Simona revine în acest meci! Halep – Wozniacki 2-4.

Fanii trăiesc intens mmeciul la Park Lake.


10:52 Intangibilă pe serviciu. Wozniacki servește excelent, are 75% f recvența primei mingi și 92% procentaj de reușită. Halep – Wozniacki 1-4.

Românca pare că a turat motoarele mai încet. Mintea ei, încă pe alei?


10:48 Primul game pentru Simona. Patru puncte bine începute de liderul mondial, cu servicii exacte, o ajută să dețină controlul. Reverul punctează decisiv, apoi smulge eroarea din partea ‘zidului’ Wozniacki. Halep – Wozniacki 1-3.


10:45 Seria danezei continuă. Caroline rămâne agresivă, deschide game-ul de serviciu cu forehand câștigător și îl închide de manieră similară. O dublă greșeală ne dă speranțe, Simona găsește forehand câștigător, dar în acest moment, daneza este pe val. Halep – Wozniacki 0-3.


10:41 Primul break în meci îi revine danezei! Wozniacki atacă prima, o pune în defensivă pe Simona, nedându-i șansă să atace. Liderul mondial se vede atacat pe forehand. caro o pune pe Simona să lovească din deplasare, țintește decisiv – o dată cu dreapta, o dată cu reverul. Halep salvează prima minge de break, dar nu are ce face pe a doua. Halep – Wozniacki 0-2.


10:37 Caroline Wozniacki câștigă primul game al meciului, servind excelent. Simona își trece în cont prima lovitură câștogătoare, de pe rever, la un atac la plasă. Halep – Wozniacki 0-1.


10:30 Galerie pentru Simona. De la Victor Hănescu, cu drag, în fieful fanilor Simonei Halep, organizat de ProSport, Eurosport și Virgin Radio la Park Lake.


10:25 Jucătoarele sunt pe tunel. Simona, cu rochița ei roșie, simplă, este gata de confruntarea cu Wozniacki. Hai, Simona! Primul serviciu în partidă îi aparține danezei.


10:20 „Căldura o avantajează pe Wozniacki. Halep a avut multe suișuri și coborâșuri și nu sunt convins că o poate învinge pe mult mai constanta Caroline. Cred că va câștiga Wozniacki”, spune Mats Wilander, în studioul Eurosport.


10:15 Ultimul antrenament înaintea finalei. Iată cum a arătat Simona Halep.


10:00 Forfotă mare în Fan Zone-ul Simonei Halep pregătit de ProSport, Eurosport și Virgin Radio la Park Lake. Iată cum este atmosfera!


9:45 Analiza expertului. Craig O’Shannessy, acest adevărat guru al despicatului tiparelor de joc din tenisul mondial, angajat de Djokovic pentru a rezolva ecuațiile Federer și Nadal, anunță în analiza realizată pentru site-ul oficial al Australian Open-ului o victorie în trei seturi a Simonei Halep în finală. Australianul explică: Wozniacki a mizat pe Simona Halep să se autodistrugă în meciurile anterioare pe care le-a câștigat recent – însă românca nu va mai face acest lucru în 2018. O’Shannessy afirmă că rezistența psihică este marele atu al liderului mondial la această ediție a Openului Vesel: Simona primește provocarea cu brațele deschise și cu zâmbetul pe buze și este, per total, mai puțin negativă.

Capitolul care va face diferența: punctele de pe linia de fund a terenului. Simona are procentaj de reușită 52%, Caroline – 54%, însă argumentul pro Simona al lui O’Shannessy este dat de rata de succes a forehandului. 81 winners pentru Halep, doar 36 pentru Wozniacki. De pe rever, Caro are două lovituri câștigătoare în plus, iar reverul ei este cea mai sigură lovitură, având cea mai bună rație winners / unforced errors (42 / 69). Halep va ținti cumpătat reverul danezei, încercând să o scoată cât mai mult în exterior pe Caroline, pentru ca apoi să atace pe zona de forehand. Pentru Wozniacki, tactica se anunță clară: duel de rever cu Simona, apoi, la prima minge scurtă a româncei, atac în lung de linie.


9:30 Bună dimineața! Ziua cea mare la Australian Open pentru Simona Halep: avem vești bune în ceea ce privește vremea. La Melbourne e soare, iar acoperișul nu are motive să fie închis la ora finalei. Caroline Wozniacki pare că a luat decizia mai inspirată vineri, antrenându-se afară, în timp ce liderul mondial a vrut să fie pregătită pentru condiții indoor.


Învingătoarea meciului Simona Halep – Caroline Wozniacki va deveni a 24-a campioană din istoria Australian Open-ului, de la startul Erei Open (prima ediție – 1969) și a 47-a campioană de Mare Șlem în Era Open.

Simona Halep – Caroline Wozniacki. Așa o finală n-ai unde să găsești, poate doar în povești să-ntâlnești

Simona Halep – Caroline Wozniacki este prima finală de turneu de Mare Șlem din Era Open în care se întâlnesc două sportive care au salvat cel puțin o minge de meci în precedentele șase partide. Românca este prima jucătoare din istorie care ajunge la meciul de titlu la acest nivel după ce a salvat pe parcurs mingi de meci în două partide.

ȘTIAȚI CĂ‚…? Dintre cele patru turnee de Mare Șlem, ‘Aussie Open’ a înregistrat cele mai multe încoronări ale unor jucătoare care au primit o a doua șansă și au salvat mingi de meci ale adversarelor – în 2018, se va întâmpla pentru a 8-a oară acest lucru, a 6-a oară în Era Open. În întreaga existență a turneelor, la Roland Garros acest lucru s-a întâmplat doar de patru ori, la Wimbledon – de trei ori, iar la US Open – o dată.


!!! Numărul 1 și numărul 2 mondial nu s-au mai întâlnit într-o finală în tenisul feminin din 2015, iar ultima finală de la Australian Open între primele două favorite s-a consumat tot în 2015, când #1, Serena Williams, a învins-o pe Maria Șarapova.


Ediția 2018 a ‘Open-ului Vesel’ este doar a doua de la începutul anilor 2000 în care sportivele plasate pe tablou pe liniile 1 și 128 nu au cunoscut gustul succesului în Grand Slam-uri. Se repetă, practic, situația din 2011, când daneza Wozniacki a fost în premieră principală favorită, iar pe locul doi a fost rusoaica Vera Zvonareva. Mergând mai departe, finala Australian Open 2018 este prima, după 28 de ani, în care se luptă două sportive care vor să câștige primul titlu de Mare Șlem al carierei: în 1980, Hana Mandlikova a învins-o în două seturi, 6-0, 7-5, pe Wendy Turnbull.

Halep – Wozniacki. New Simona, față în față cu new Caroline: de ce finala de sâmbătă nu va fi doar ‘The Wall’ versus ‘The Wall’

Dacă finala Simona Halep – Caroline Wozniacki s-ar fi jucat în 2014, când daneza juca ultima finală de Mare Șlem a carierei, iar Simona dădea prima lovitură la Roland Garros – la senioare, atunci meciul ar fi fost doar o luptă de anduranță între cele mai bune două jucătoare defensive din circuit. Un ‘The Wall’ versus ‘The Wall’. Două recuperatoare de aur, care ar fi putut lupta ca Făt Frumos și Zmeul Zmeilor trei zile și trei nopți dinapoia liniei de fund a terenului.

Însă Australian Open 2018 aduce față în față două jucătoare care și-au schimbat jocul: Simona Halep a uimit pe toată lumea la Melbourne cu atacuri repetate la plasă, cu un joc agresiv de pe linia de fund care a jumulit-o mai întâi pe Bouchard, apoi pe Pliskova și, în final, pe Kerber. Atât de schimbată a fost Simona, încât, în timpul duelului cu Pliskova, administratorii conturilor oficiale ale Australian Open-ului și WTA-ului au avut reacții de uimire totală, așa cum ați citit la momentul respectiv pe www.prosport.ro.

De partea cealaltă, Caroline Wozniacki și-a cizelat și ea jocul, a adăugat o dimensiune ofensivă și de pe linia de fund, și prin adăugarea curselor la fileu. Iar australienii i-au spus, în 2018, Winner-acki. Dincolo de asta, daneza a progresat și și-a transformat serviciul în armă – cum a punctat Wilander la microfonul Eurosport, dând-o exact din acest motiv favorită pe daneză, plus prin prisma prospețimii fizice.

Nici Simona Halep nu a stat degeaba în ceea ce privește serviciul, eternul punct slab al jocului ei. După US Open s-a antrenat ca nebuna, de una singură, servind coșuri de mingi, apoi a profitat din plina de întreaga experiență a lui Andrei Pavel la acest capitol. Rateuri dă și acum serviciul Simonei, dar la fel de adevărat este că de mai multe ori i-a dat siguranță româncei și a salvat-o din momente dificile în această formidabilă cursă purtată la Antipozi.

Halep și Wozniacki continuă să fie ziduri, care returnează mingi imposibile, însă sunt și mult mai mult decât atât, acum, când sunt pentru a treia oară la un pas de primul titlu de Mare Șlem și pe punctul de a da o palmă ‘cârcotașilor’.

Halep – Wozniacki. Luptătoarele, față în față: cum au ajuns până aici, cum arată una lângă cealaltă

  • Dacă Simona Halep se impune, va deveni a doua campioană de Mare Șlem la simplu feminin a României, după Virginia Ruzici. Dacă se impune Caroline Wozniacki, atunci Danemarca devine a 24-a țară care dă o campioană de Mare Șlem în tenisul feminin – a 19-a în Era Open.

 

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Mirel Dragomir, declaraţii halucinante: 'Nu îmi pare rău că sunt aici'
Mirel Dragomir, declaraţii halucinante: 'Nu îmi pare rău că sunt aici'
”Cea mai frumoasă femeie din România”, gata de un gest necugetat după ce soțul ei a fost umilit: ”I-am văzut mașina”
”Cea mai frumoasă femeie din România”, gata de un gest necugetat după ce soțul ei a fost umilit: ”I-am văzut…
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest. Nu își mai poate privi copilul în ochi
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest.…
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
E cutremur! Cine este blonda care aspiră la titlul de "noua doamnă Şoşoacă". Avem imagini-bombă!
E cutremur! Cine este blonda care aspiră la titlul de "noua doamnă Şoşoacă". Avem imagini-bombă!
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să nu îl citești!
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să nu îl citești!
15 județe, sub avertizare cod galben de vreme severă până diseară. Meteorologii anunță vânt puternic în Moldova, estul și sud-estul Transilvaniei
15 județe, sub avertizare cod galben de vreme severă până diseară. Meteorologii anunță vânt puternic în Moldova, estul și sud-estul…
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
Andreea Sasu este însărcinată. Tatăl copilului este un celebru milionar, cu care s-a împăcat după ce i-a iertat infidelităţile
Andreea Sasu este însărcinată. Tatăl copilului este un celebru milionar, cu care s-a împăcat după ce i-a iertat infidelităţile
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în parte
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în parte
Devine obligatoriu în România. Anunț la Guvern chiar azi, 29 martie: Voi scrie în lege ca să fie clar
Devine obligatoriu în România. Anunț la Guvern chiar azi, 29 martie: Voi scrie în lege ca să fie clar
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului:
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu pot să-l privesc în ochi"
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
FABULOS! Cum a folosit primul pacient implantul cerebral Neuralink?
FABULOS! Cum a folosit primul pacient implantul cerebral Neuralink?
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?"
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Chinezii au lansat mașina care bate TESLA (la PREȚ și DESIGN)! - GALERIE FOTO
Chinezii au lansat mașina care bate TESLA (la PREȚ și DESIGN)! - GALERIE FOTO
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup