Întâlnirea istorică, decisă în mai puțin de o oră. „Tăvălugul” Halep a trecut cu 6-1, 6-0 de Alexandra Dulgheru și e în semifinale la Roma. Tecău și Rojer, eliminați în sferturi de Cuevas / Marrero: 6-7(2), 6-4, 5-10. Trei luni în afara semifinalelor ATP și așteptarea continuă pentru Horia

Întâlnirea istorică, decisă în mai puțin de o oră.
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • Simona Halep este prima jucătoare calificată în „careul de ași” al turneului de categorie Premier 5 de la Roma. A doua jucătoare a lumii a măturat-o de pe teren pe Alexandra Dulgheru, încheind conturile în doar 56 de minute de la primul serviciu, scor 6-1, 6-0.
  • Carla Suarez Navarro (10 WTA) va fi adversara Simonei (2 WTA) din semifinalele turneului de la Foro Italico, sâmbătă, de la ora 13:00.
  • Horia Tecău și Jean Julien Rojer au părăsit tabloul de dublu al turneului de la Roma, fiind eliminați în sferturile probei de dublu de perechea Pablo Cuevas / David Marrero (Uruguay / Spania), 6-7(2), 6-4, 10-5, după o oră și 31 de minute de joc..

 

S-a simțit ca un gladiator la Roma, iar mâine îi va ține pumnii Simonei Halep, cea care a învins-o net în sferturile de finală. Alexandra Dulgheru ajunge la un pas de Top 50 după parcursul în capitala Italiei, dar pleacă optimistă spre Roland Garros. Cu acest gând pozitiv din partea lui „Piti”, de la Roma, se încheie live-blog-ul ProSport al zilei de vineri. Revenim sâmbătă, pentru continuarea poveștii Simonei Halep la Foro Italico. 

 


19:05 Finiș sincronizat pe Terenurile Central și Grandstand ale celor două meciuri de simplu care practic închid „sesiunea de zi”: Novak Djokovic a rezolvat ecuația „Clay” Nishikori – niponul revenit spectaculos și cu multă agresivitate în setul doi. Liderul mondial a pus punct meciului după o oră și 48 de minute de joc, 6-3, 3-6, 6-1 și va juca în semifinale cu ibericul David Ferrer. În același timp, Daria Gavrilova și-a asigurat biletele pentru semifinalele feminine, din a doua tentativă de a închide meciul, 6-2, 6-4 în fața americancei McHale. Setul doi a fost unul fabulos, cu 7 break-uri în setul doi și 18 mingi de meci (și nu suntem la dublu unde la 40-40 este minge de break!). Gavrilova își așteaptă viitoarea adversară: Maria Șarapova sau Victoria Azarenka.


18:15 Horia Tecău și Jean Julien Rojer au părăsit tabloul de dublu al turneului de la Roma, fiind eliminați în sferturile probei de dublu de perechea Pablo Cuevas / David Marrero (Uruguay / Spania), 6-7(2), 6-4, 10-5, după o oră și 31 de minute de joc. Cei doi au fost dominați clar în cele două secțiuni decisive ale meciului: tiebreak-ul primului set, acolo unde au reușit să câștige o singură dată punct pe propriul serviciu, dar și în super-tiebreak, acolo unde nu au reușit nici măcar un punct la retur.


17:59 SUPER-TIEBREAK. Horia Tecău și Jean Julien Rojer au egalat la seturi iar semifinalista ediției 2015 a Mastersului de la Roma se va decide la „moartea subită”. Cei doi și-au făcut mâna în astfel de situații împotriva campionilor de la Madrid, Mergea și Bopanna.


17:57 Novak Djokovic câștigă la pas primul set, 6-3,  împotriva lui Kei Nishikori, grație avantajului luat în debutul manșei inaugurale.


17:50 Daria Gavrilova a preluat inițiative în „sfertul jucătoarelor venite din calificări”: 4-1 în fața americancei Christina McHale, cea care a profitat de abandonul Serenei Williams – alimentat de teama de a nu-și agrava o ușoară accidentare la cot, înainte de Roland Garros și Wimbledon.


17:39 BREAK TECĂ‚U / ROJER. După o nouă rundă de șanse ratate în primul game al setului doi, cu trei mingi de break irosite, plus alte două în game-ul cu numărul trei, Horia și Juls reușesc să concretizeze. 2-1, plus serviciul pentru cei doi.


17:25 Ocaziile se răzbună, nu doar la fotbal. După două mingi de set ratate, cu returul, la punct decisiv în ultimele două game-uri de serviciu ale adversarilor, Horia Tecău și Juls Rojer au pierdut categoric în tie-break, 2-7 primul act al duelului cu Marrero / Cuevas. 44 de minute a durat primul set.


17:18 Halep – Navarro va fi duelul jucătoarelor care și-au asigurat prezența în semifinale cu mingi de meci spectaculoase. Dacă Simona a strălucit la fileu cu un voleu elegant, iberica a punctat printr-un super-passing. Navarro este un pas în fața Simonei Halep ca număr de victorii în 2015 – este prima din circuit care atinde borna 30 în dreptul meciurilor câștigate.


17:10 Horia Tecău și Jean Julien Rojer păstrează avantajul de a fi servit primii în set, rămânând la conducere pe tabelă, în ciuda faptului că au avut de gestionat două oportunități de break ale adversarilor Cuevas și Marrero. Uruguayanul este un jucător pe care l-am văzut pe zgura de la București, în anii trecuți, iar Marrero este fostul partener al lui fernando Verdasco – cei doi având rezultate memorabile împreună – inclusiv victorie la Turneul Campionilor. 5-4 pentru Tecău / Rojer.


17:05 Ne așteptam să fie Petra Kvitova, dar este Carla. Carla Suarez Navarro. Iberica a învins-o net pe campioana de la Madrid, 6-3, 6-2 și va fi adversara Simonei Halep în semifinale. „Mă aștept la un meci greu de fiecarea dată împotriva ei. Intru pe teren pregătită pentru un meci de trei ore”, prefața posibilul duel cu Navarro Simona, în același interviu pentru Tennis.tv


16:54 Simona, modestă și amuzantă la interviul Tennis.tv de la finalul partidei cu Alex Dulgheru: „Am jucat la cel mai înalt nivel, am făcut și câteva lovituri direct câștigătoare. Cred că ea (n.r. – Alexandra) era puțin cam obosită, a avut multe meciuri lungi înainte de acesta împotriva mea. Eu am fost solidă pe teren. Sunt foarte bucuroasă că sunt din nou în semifinale. Nu prea m-au avantajat (n.r. – condițiile meteo) – nu-mi place să joc atunci când este vând, dar am gestionat bine, am încercat să dau mai tare, să deschid terenul, să o alerg – a fost o tactică bună. M-am gândit dinainte de meci că dacă termin devreme mă duc la shopping – trebuie să cumpăr o rochie pentru petrecerea jucătorilor de la Roland Garros!


16:44 Tresărire de orgoliu a campioanei de la Madrid: după ce a fost dominată copios de Carla Suarez Navarro și lăsată la 0-4 în urmă în setul doi, Petra inventează câteva lovituri și câștigă două game-uri consecutive.


16:42 Favoriții trei de la dublu încep duelul la serviciu.


16:27 Horia Tecău și Jean Julien Rojer își fac intrarea pe Arena Pietrangeli. Nick Kyrgios și Jack Sock s-au calificat în „careul de ași” și vor juca împotriva ibericilor Granollers / Lopez.


16:24 Petra Kvitova nu reușește să o prindă din urmă pe Navarro în primul set. 6-3 pentru spaniolă. Învingătoarea o va întfrunta pe Simona Halep, sâmbătă, în semifinale.


16:20 Federer se califică și el în semifinale și „El Classico” din tenis aprinde imagina’ia fanilor: elvețianul îl așteaptă pe Rafael Nadal, cel care va încheia ziua de tenis, la Foro Italico. Obstacolul de trecut, începând cu ora 22:00 (ora României) este Stan Wawrinka. berdych nu a rezistat decât 67 de minute pe teren, în fața numărului doi mondial.


16:05 Meciul lui Federer are de toate: VIP-uri în tribune, cu Marcelo Lippi în rol de „căpitan”, multe plângeri despre calitatea terenului venite din partea ambilor jucători, dar cu un mic plus pentru Berdych, câteva huiduieli îndreptate, surprinzător, de public către „maestrul elvețian” care l-a repezit pe arbitru, UN PUNCT REPETAT PENTRU CĂ‚ UN NEFERICIT FOTOGRAF ȘI A SCĂ‚PAT APARATUL, ÎNSPRE TEREN. 


15:55 Altitudinea de la Madrid îi lipsește reprezentantei Cehiei, Petra Kvitova. A patra jucătoare a lumii are un nou start ezitant de meci, în fața ibericei Carla Suarez Navarro: 0-2, asta după ce în debutul turneului a avaut un adevărat thriller cu italianca Karin Knnap. La Caja Magica, jocul ei a fost aproape perfect.


15:40 Thomas Berdych lasă lucrurile doar pe jumătate făcute în primul set al meciului cu Federer: cehul a avut break în față, dar la 3-2 l-a invitat înapoi în meci pe Federer, cu o dublă greșeală la minge de break. Restul, e istorie, marca Federer: elvețainul a câștigat patru game-uri la rând și este cu un pas mai aproape de semifinale, la 6-4, după o jumătate de oră de joc. Poate de aceea Ben Rothenberg a ținut să ne amintească că Berdych este al treilea în clasamentul punctelor câștigate în 2015 – Race to London. S-ar putea ca multora să nu le vină a  crede.


15:20 Dacă Simona a fost prima semifinalistă pe tabloul feminin, Ferrer este primul ajuns în „careul de ași”, la masculin.


15:01 Nu plânge, Simona! Pe Arena Pietrangeli de la Foro Italico, s-au terminat cele două sferturi de finală feminine: italienii nu sunt deloc mulțumiți după ce Flavia Pennetta a fost eliminată alături de partenera sa Su-Wei Hsieh (cele două fiind cotate cu șansa a doua la trofeu) de dublul Rusiei care a scos-o din turneu și pe Halep, alături de Schiavone: Kudryavtseva și Pavlyuchenkova – scor 4-6, 6-4, 10-5 . Horia Tecău și Jean Julien Rojer vor intra pe acest teren după meciul Kyrgios / Sock – Dodig / Melo


15:00 În timp ce Simona și-a regăsit agresivitatea și constanța pe suprafața roșie de la Roma, organizatorii lustruiesc deja trofeul pentru duminică.


14: 45 „Cea mai lungă strângere de mâini, la fileu, din istorie” sau „cel mai ciudat autograf pe care l-a dat vreodată”? care este momentul zilei la Roma?

 

 

 


14:35 Petra Kvitova ar putea fi următoare adversară a Simonei Halep la Roma. Ea s-a distrat astăzi în capitala Italiei, înainte de meciul cu iberica Suarez Navarro, care nu va începe înainte de ora 15:00, ora României și înainte de terminarea duelului lui David Ferrer cu David Goffin.


14:20 Imagine superbă la fileu: momentul tradițional al salutului la fileu a fost plin de căldură la finalul meciului, deși cu siguranță scorul a fost greu de digerat pentru „Piti”, iar pentru „Fighter Girl” a existat un pic de emoție în plus.


14:15 Cifrele finale ale duelului Halep – Dulgheru: cu asemenea numere în statistică la primul serviciu și greșeli neforțate, Alexandra ar fi câștigat cel puțin un set în fața a 99% dintre adversare.


14:10 Minge de meci de pus în ramă: meciul nu a fost cel mai spectaculos, dar ultima lovitură, da! Simona Halep le-a oferit un motiv superb fanilor să se ridice în picioare, reușind un voleu-cross, replică la o minge scurtă, bine plasată lângă fileu de Alexandra Dulgheru, dar nu suficient de bine!

 

 


14:08 O semifinalistă grăbită: Simona Halep este prima jucătoare calificată în „careul de ași” al turneului de categorie Premier 5 de la Roma. A doua jucătoare a lumii a măturat-o de pe teren pe Alexandra Dulgheru, încheind conturile în doar 56 de minute de la primul serviciu, scor 6-1, 6-0.


13:58 Compliment suprem pentru Simona, pe Twitter, atunci când a doua jucătoare a lumii a ajuns la un game de victorie, după al zecelea consecutiv câștigat împotriva Alexandrei: „Arată pe zgură precum Rafael Nadal” – Regele Zgurii care săptămâna asta a ridicat din nou nivelul de joc.


13:58 Nouă game-uri consecutive pentru Simona și 4-0 în setul doi. Alexandra reușește să îi fure Simonei un raliu lung, în care a trimis-o în defensivă și a pus-o în fugă. Însă nici elementul surpriză de la scurtă nu funcționează, nici returul.


13:53 Alexandra Dulgheru este în pericol să se trezească cu un bagel… Simona pur și simplu nu renunță la nici un game, forțează break-ul chiar dacă adversara sa se agață cu dinții de game. Seria Simonei a ajuns la 8 game-uri consecutive câștigate.


13:46 Simona trece cu bine și peste două mingi de break ale Alexandrei. Mai are rost să spunem că principal „responsabil” de revenire este serviciul apăsat? 2-0.


13:44 Debut perfect de set doi pentrtu Simona, cu break. 1-0. Simona nu glumește deloc, nu se încurajează la fel de mult ca în precedentele meciuri, tocmai pentru că joacă cu o conațională dar nici nu ridică piciorul de pe accelerație.


13:41 Meciurile de până acum de la Roma te fac să te gândești inevitabil: „aceasta este Simona Halep – finalista de la Roland Garros”, cea care poate repeta performanța și în 2015. Meciul nu are nici suspans, nici un ritm formidabil, dar parcă merita mai mulți oameni în tribună…

 

Alexandra Dulgheru vs Simona Halep #ibi15

A photo posted by Dontello Chialà (@donatello_thr) on

May 15, 2015 at 3:34am PDT


13:40 Pentru amatorii de statistici, iată cifrele primului set: Simona a greșit mai mult neforțat.


13:37 Simona câștigă primul set în 26 de minute, 6-1. Ce poate face mai bine Piti? A jucat cu prima minge aproape nouă mingi din 10 (88% procentajul), a trimis de câțteva ori bine în lung de linie, dar Halep este stăpână pe zgura de la Roma, pe terenurile care seamănă cel mai mult cu cele de la Roland Garros. Experții WTA, jurnaliștii sunt impresionați.


13:34 Dublu break pentru Simona: diferența de nivel din clasament se vede din ce în ce mai clar pe teren. Halep știe exact când să accelereze, trimite mingi lungi, dar și mingi care sar mult din suprafața de joc și se cațără peste Alexandra. 5-1.


13:31 Alexandra aleargă mai mult decât Simona, copii de mingi aleargă dar și arbitra face mișcare multă în acest meci. A avut de verificat de 4-5 ori urma mingii. 


13:28 Simona a preluat controlul pe teren: fără a domina copios, Simona are acum un plus de precizie, un plus de agresivitate, un plus de inspirație și 4-1 pe tabelă.


13:24 BREAK Simona. A doua jucătoare a lumii pare că a așteptat să ia pulsul jocului și a acționat: returile sale sunt aspre, în jocul Alexandrei se strecoară eroarea și Simona trece în față, după ce face punct din retur, la a doua oportunitate de break. 3-1


13:19 Simona a evitat la limită complicațiile în game-ul trei, fiind împinsă la egalitate de inpirația pe schimbare de direcție a Alexandrei, Dreapta în lung de linie, dar și felul determinat, dar pozitiv în care Alex a stat cu arbitra și a verificat la sânge winner-ul Simonei, pe tușă, arată clar că „Piti” este pusă pe luptă și nu îi face nicio concesie mai tinerei conaționale!  Halep, 2-1


13:15 Alexandra începe și ea apăsat cu serviciul. Simona este mai agresivă, însă ținta sa este puțin nesigură deocamdată. 1-1.


13:10 Simona începe meciul la serviciu: Alexandra își adjudecă cel mai lung punct, Simona are lovitura câștigătoare și își creează avantaj impoirtant cu prima minge.


13:02 Fetele se încălzesc deja pe Central. Nu este antrenament pentru Fed Cup, nici sparring la turneul de la București. Miza: 99.870 de euro și 350 de puncte WTA!


13:00 Deja se gândește în perspectivă – într-un fel similar în care deja se fac scenarii cu cine ce rezultate trebuie să aibă la băieți pentru ca Big Four-ul să fie complet la Rolland Garros, între primii patru capi de serie. „Dacă ar fi fost alt turneu, altă situație, mi-aș fi dorit să câștige Alex. Așa, având în vedere lupta de la distanță dintre Simona, Masha și mai nou Petra, îmi doresc să câștige Simona astăzi„, ne anunță user-ul „Clona”. Robert are alt raționament: „Aș ține cu Dulgheru, dar parcă tot Halep are mult mai multe șanse de a câștiga turneul, Nu cred că are vreo șansă Dulgheru cu Suarez sau Kvitova


12:50 10 minute până la meci: cum vor suna încurajările? Alina ni s-a alăturat în secțiunea de comentarii și spune ” nu știu dacă se mai poate spune ceva de genul > sau > :))) O să fie ciudat si amuzant in acelasi timp :))”


12:35 „A fi sau a nu fi”, de la Hamlet la anul 2015: iată cum transformă Simona și Alexandra cea mai mare dilemă a omenirii!


12:30 O jumătate de oră până la startul meciului : Roma și romanii să se pregătească – vin româncele!


12:20 Simona a inspirat forță la capătul meciului cu Venus, la toate capitolelele – Ben Rothenberg (jurnalist New York Times) a scris imediat după meci – „Simona, prea bună pe sgură”. Toată săptămâna, Halep a făcut ravagii cu prima minge de serviciu – și cu Venus, a pierdut doar cinci puncte! În șaisprezecimi, pierduse patru puncte! de altfel, Brad Gilbert puncta în interviul ProSport că serviciul este barometrul jocului Simonei.


12:15 Returul Alexandrei a fost extraordinar în optimi împotriva Ekaterinei Makarova (încheiat 6-4, 6-3): 53 % puncte câștigate. Mingea Alexandrei a fost deranjantă, chiar dacă „Piti” nu s-a poziționat la fel de agresiv în teren în așteptarea mingii precum Simona, împotriva americancei Venus Williams.


12:10 Ne uităm puțin și spre meciul lui Horia Tecău: jucătorul de 30 de ani încurcat de o accidentare la încheietură are șansa revenirii într-o semifinală de turneu ATP după o pauză de trei luni – mai exact de la turneul de la Dubai, din februarie. Este timpul pentru niște „double power” pentru Horia.


11:55 Cum se destinde Alexandra înainte de duel? Cu un super-filmuleț cu scene de sport extrem, acrobație urbană și „women power”! Doar ea este cea care și la Fed Cup a instaurat „dominația” „Magic Mike”.


 1:40 Darren Cahill, luat la țintă de Simona. A doua jucătoare a lumii este de regulă mai reținută atunci când vine vorba de micile „farse” ale vieții de circuit: de prea puține ori a împărtășit cu fanii săi momente haioase de la vestiare, de la antrenament sau de la hotel. La Roma însă a schimbat foaia: provocarea „emoticon-urilor” a impulsionat-o pe constănțeancă care a profitat de un moment în care antrenorul-colaborator Darren Cahill a lăsat garda jos! Punct pentru Simona! Complice, desigur, Victor Ioniță!


UPDATE 11:30 Salutare! sau „Ciao!” Se spune că toate drumurile duc la Roma. Astăzi, toate emoțiile se duc la Roma, pentru că avem super-duel între Simona Halep și Alexandra Dulgheru. „Tăvălugul de la Roma” – Simona, care a călcat totul în picioare, rapid, scurt și sec ]n fiecare meci de de până acum de la Foro Italico, versus „Maratonista de la Roma” – Alexandra, cea care a tot jucat câte trei seturi și în calificări și în pe tabloul principal. Sunt Cezara Paraschiv și vom sta împreună pe „frecvența italienească”. Meci scurt în nota obișnuită a Simonei sau un duel maraton, cum știe cel mai bine să facă „Piti”? Aștept pronosticuri.


Dacă pentru Simona prezența în fazele finale ale turneelor importante a devenit o obișnuință, sportiva noastră fiind și în acest an la cel mai înalt nivel, Dulgheru vine tare din spate.  Finalistă în Kuala Lumpur, unde a eliminat nume mari înainte să cedeze ultimul act în fața Carolinei Wozniacki, „Piti” a demonstrat și pe zgura din capitala Italiei că e în mare formă. Venită din calificări, tenismana care a împlinit 25 de ani acum fix 10 zile s-a calificat în premieră în sferturile de la Roma, după un parcurs entuziasmant. Safarova (cap de serie numărul 12), semifinalistă în 2014 la Wimbledon și Makarova (cap de serie numărul 8), semifinalistă la ultimele două Grand Slamuri au fost victimele de lux ale bucureștencei. Aceasta pare să aibă forța necesară să creeze o nouă surpriză, jocul extrem de agresiv putând să o deranjeze foarte tare pe Simona.

Totuși, Halep pare să își fi regăsit concentrarea și loviturile, după ce a dezamăgit la Madrid. Numărul doi mondial a cedat doar 6 game-uri până acum în turneu, obținând ieri o victorie categorică în fața lui Venus Williams, o jucătoare extrem de puternică, dar care nu s-a împăcat niciodată bine cu suprafața roșie.

Adversare pe teren, cele două românce se respectă reciproc, iar declarația superbă a Simonei, după partida cu sora mai mare a Serenei, nu poate decât să ne facă mândri că avem două campioane care se vor lupta pentru un loc în semifinalele unuia dintre cele mai mari turnee de zgură din lume. „Alex e o luptătoare foarte mare, a făcut un rezultat destul de bun până acum și nu are nimic de pierdut. Nu contează cine va câștiga, o româncă va fi în semifinale, așa că pentru România e bine. Eu am șansa mea și, cu siguranță, voi lupta ca să câștig. Sper sa fie un meci frumos și să vină cât mai multă lume. Pe teren suntem mereu adversare, dar nu o consider un adversar și în viața de zi cu zi. Așa că-i doresc succes și să fie sănătoasă„, a spus Halep, la Dolce Sport.


Față în față pentru prima dată. Cele două sportive se vor întâlni în premieră la Roma, iar miza e uriașă

Parcursul celor două sportive din România

Simona Halep

Turul 1 – bye
Turul 2 – Halep – Riske 6-3, 6-0
Optimi – Halep – Venus Williams 6-2, 6-1

Alexandra Dulgheru

Turul 1 – Dulgheru – Misaki Doi 6-7, 6-3, 6-3
Turul 2 – Dulgheru – Safarova 1-6, 6-4, 7-6
Optimi – Dulgheru – Makarova 6-4, 6-3

În semifinale, sportiva din România care se va califica va avea parte de o misiune dificilă: va juca împotriva învingătoarei din partida Carla Suarez Navarro – Petra Kvitova

„O să fie frumos. Mă aștept ca tribunele să fie pline de români. N-am mai jucat de mult cu ea. Ca și în meciul cu Makarova, nu am absolut nimic de pierdut”
Alexandra Dulgheru
 

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie găsită moartă: „Mi-a zis că…”
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie găsită moartă: „Mi-a zis că…”
Daniel Niculae a rupt tăcerea, la o lună după ce a fost dus la audieri: ”O mizerie de dosar!”
Daniel Niculae a rupt tăcerea, la o lună după ce a fost dus la audieri: ”O mizerie de dosar!”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă…
Cum arată Adi Minune după operația de micșorare a stomacului. E transformat total
Cum arată Adi Minune după operația de micșorare a stomacului. E transformat total
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a dat buzna și.....
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a dat buzna și.....
Anunț pentru PROPRIETARII de case și terenuri. Guvernul PREGĂTEȘTE schimbări majore
Anunț pentru PROPRIETARII de case și terenuri. Guvernul PREGĂTEȘTE schimbări majore
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Cum s-a răzbunat în mod spectaculos un bărbat părăsit de soție din cauză că era obez VIDEO
Cum s-a răzbunat în mod spectaculos un bărbat părăsit de soție din cauză că era obez VIDEO
Lozuri pentru sprijinirea sportivilor români la JO de la Paris
Lozuri pentru sprijinirea sportivilor români la JO de la Paris
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen