IMAGINI DE COLECŢIE | Înapoi în timp cu Halep, Buzărnescu şi Begu, colege în Fed Cup şi acum 6 ani. Cum arăta pe vremuri o petrecere a jucătoarelor: ţinute casual şi distracţie în aer liber

16 apr 2018 7255 afişări Comentează şi tu Tenis
IMAGINI DE COLECŢIE | Înapoi în timp cu Halep, Buzărnescu şi Begu, colege în Fed Cup şi acum 6 ani. Cum arăta pe vremuri o petrecere a jucătoarelor: ţinute casual şi distracţie în aer liber 2 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7966/17131833/1/fed1.jpg

Echipa naţională de Fed Cup le readuce împreună după 6 ani pe Simona Halep, Mihaela Buzărnescu şi Irina Begu, jucătoare care, alături de Sorana Cîrstea, vor înfrunta Elveţia în barajul de accedere în Grupa Mondială (21-22 aprilie). Halep, Buzărnescu şi Begu au mai fost colege în competiţia inter-ţări în anul 2012, iar ProSport vă prezintă imagini ce par surprinse dintr-o altă epocă.

România a ajuns pe vârful unui munte în tenis, componentele lotului actual ajutând echipa încă de la bază. Simona Halep, Mihaela Buzărnescu şi Irina Begu au evoluat în Fed Cup şi atunci când erau doar nişte tinere dornice de afirmare, iar după 6 ani se reîntâlnesc în competiţia care a devenit parcă prea mică pentru ele.

Toate se află acum în Top 40 WTA, aşa că publicul de la Cluj-Napoca va aplauda la scenă deschisă echipa din care mai face parte şi Sorana Cîrstea. Dar până atunci să vedem imagini cu momentele în care Simona şi compania mergeau la dinee mai puţin fastuoase înainte de juca pe arene modeste.Simona Halep, Mihaela Buzărnescu şi Irina Begu, însoţite de căpitanul-jucător Cătălina Cristea, se distrau într-un cadru care în ziua de astăzi pare neobişnuit. Nu erau îmbrăcate în rochii elegante, ci în jeanşi şi cămăşi, având eşarfe cu imprimeuri tricolore la gât. O altă deosebire faţă de petrecerile jucătoarelor din prezent este desfăşurarea evenimentului în aer liber.

Sever Dron (stânga) este antrenorul care a pus bazele echipei de Fed Cup, selecţionându-le pe Simona - avea 20 de ani la acea vreme, Irina - 21 de ani, şi Mihaela - 23 de ani. Fetele au adus trei victorii şi au suferit o înfrângere în cadrul campaniei desfăşurate în Israel, în Grupa I, Europa/Africa: 2-1 cu Croaţia, 3-0 cu Lexemburg, 1-2 cu Polonia şi 2-0 cu Ungaria.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.