GALERIE FOTO | Toată lumea a fost alături de Simona! Personalităţi marcante din sportul românesc au venit la Mega Mall să o susţină pe Halep în finala de la Roland Garros. ProSport şi Eurosport au continuat seria începută în iunie 2017

10 iun 2018 2283 afişări Tenis
GALERIE FOTO | Toată lumea a fost alături de Simona! Personalităţi marcante din sportul românesc au venit la Mega Mall să o susţină pe Halep în finala de la Roland Garros. ProSport şi Eurosport au continuat seria începută în iunie 2017
GALERIE (8 de imagini) VEZI GALERIA

Ziua de 9 iunie va rămâne în istoria tenisiului şi sportului românesc. Simona Halep a cucerit primul ei titlu de Grand Slam din carieră, după ce a învins-o pe americanca Sloane Stephens în finala de la Roland Garros. Stephens (10 WTA) a început cu dreptul şi a câştigat primul set cu 6-3, dar românca a revenit spectaculos şi şi-a adjudecat următoarele două seturi, 6-4 şi 6-1.

ProSport şi Eurosport au organizat un eveniment cu ocazia finalei de la Roland Garros, iar românii au putut vedea meciul pe două ecrane mari, amplasate pe terasa mall-ului. Aceştia au venit într-un număr mare să o susţină pe Simona Halep în drumul ei spre primul titlu de Grand Slam din carieră. Monica Roşu, Camelia Potec, Marian Drăgulescu, Marian Oprea sau Nana Falemi s-au numărat printre cei prezenţi, toţi cei cinci campioni fiind mari pasionaţi de tenis.

"Eu am fost şi anul trecut, la meciul cu Ostapenko, la evenimentul organizat de voi. Credeam că i-am purtat eu ghinion, dar iată că nu e aşa", a spus octuplul campion mondial la gimnastică, Marian Drăgulescu. "În tenis, e ca la triplusalt, tragi până la ultimă încercare. La Simona am văzut o dorinţă nebănuită de a arăta lumii întregi că România se bate de la egal la egal cu naţiunile care investesc masiv în acest sport costisitor", a spus Marian Oprea, vicecampion olimpic la Atena, atlet situat în Top 10 mondial all-time în istoria probei, 17,81 m PB.

Eurosport şi ProSport au organizat prima dată în iunie, anul trecut, evenimentul dedicat finalei cu Ostapenko, la Mall Promenada, iar în ianuarie, 500 de specatori au venit la Park Lake Titan pentru a vedea într-un cadru inedit finala de la Melobourne, cu daneza Wozniacki.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.