Federaţia Română de Tenis a dat lovitura: BRD Bucharest Open, cel mai mare turneu din România, rămâne la Bucureşti. Unde şi când se va desfăşura competiţia

25 apr 2019 28721 afişări Tenis
Federaţia Română de Tenis a dat lovitura: BRD Bucharest Open, cel mai mare turneu din România, rămâne la Bucureşti. Unde şi când se va desfăşura competiţia

Forul condus de George Cosac a parafat contractul cu proprietarul licenţei, astfel că Bucureştiul va găzdui la Arenele BNR, între 13-21 iulie, cea de a şasea ediţie a turneului WTA BRD Bucharest Open.

După cinci ani spectaculoşi, în care a adunat la Bucureşti o bună parte din elita tenisului mondial, Federaţia Română de Tenis a fost la un pas să rămână fără turneul WTA de la Bucureşti, proprietarul licenţei anunţând că doreşte să-l mute la Budapesta. După unele probleme apărute pe axa ”WTA – Federaţia de Tenis din Ungaria”, forul de la Bucureşti a reluat discuţiile cu proprietarul licenţei şi a reuşit să păstreze turneul în capitala României. ”Este adevărat, am semnat contractul. Turneul se va desfăşura la Arenele BNR, între 13-21 iulie”, a confirmat George Cosac pentru ProSport.

În 2018, competiţia a fost câştigată la simplu de Anastasija Sevastova (Letonia), iar la dublu de româncele Irina Camelia Begu şi Andreea Mitu. Turneul beneficiază de premii de 250.000 de dolari, fiind cel mai mare din România.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.