Eurosport şi ProSport te invită sâmbătă, de la ora 16:00, la Mega Mall, la vizionarea finalei de la Wimbledon 2019, Simona Halep - Serena Williams

13 iul 2019 2715 afişări Tenis
Eurosport şi ProSport te invită sâmbătă, de la ora 16:00, la Mega Mall, la vizionarea finalei de la Wimbledon 2019, Simona Halep - Serena Williams
GALERIE (4 de imagini) VEZI GALERIA
  • Hai s-o susţinem pe Simona Halep! De la 16:00, finala Wimbledon 2019, Simona Halep - Serena Williams, LIVE pe un ecran uriaş pe terasa Mega Mall!

UPDATE 13 iulie, 13:05 Pregătirile pentru evenimentul organizat  de ProSport şi Eurosport sunt în toi! Vă aşteptăm, de la ora 16:00, să fim cu toţii alături de Simona Halep în finala de la Wimbledon 2019.


ProSport şi Eurosport continuă tradiţia începută în 2014, atunci când Simona Halep şi Maria Şarapova se întâlneau în finala de la Roland Garros, prilej cu care cele două canale media au dat startul evenimentelor de vizionare - într-o atmosferă de sărbătoare - a meciurilior "cu puls 180" jucate de sportiva din Constanţa.

Simona a urcat pas cu pas în ierarhia WTA din ultimii ani, iar parcursul său de la Wimbledon 2019 a polarizat toată atenţia în România. Perfomanţa fostului lider WTA - finala de sâmbătă contra Serenei Williams - e reflectată din nou la cel mai înalt nivel de Eurosport şi ProSport.

Astfel, sâmbătă, după ora 15:00 (finala e programată de la 16:00), toţi fanii Simonei sunt invitaţi pe terasa Mega Mall din Bucureşti pentru a viziona pe un ecran imens confruntarea stelelor din WTA, ultimul act de la Wimbledon, Simona Halep - Serena Williams. Este cea de-a 10 partidă pe care şi-o vor disputa cele două sportive, bilanţul fiind favorabil jucătoarei din SUA, scor 9-1.

La evenimentul de la Mega Mall, ProSport şi Eurosport au invitat mai multe personalităţi din sportul românesc, medaliaţi olimpici, mondiali şi europeni care urmăresc pas cu pas evoluţia Simonei Halep în WTA.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.