"E adevărat că Simona a luat 500.000 de dolari de la Gică Hagi?" Răspunsul lui Stere Halep: "Să ştiţi de la mine..."

13 dec 2017 35295 afişări Comentează şi tu Tenis
"E adevărat că Simona a luat 500.000 de dolari de la Gică Hagi?" Răspunsul lui Stere Halep: "Să ştiţi de la mine..."

Zvonurile cum că Gheorghe Hagi i-a finanţat cariera Simonei Halep sunt infirmate de tatăl sportivei! Stere Halep a negat că ar fi primit vreun ajutor financiar de la "Rege".

Stere Halep a lămurit zvonurile potrivit cărora s-a împrumutat de la Gică Hagi pentru a-i susţine cariera Simonei

Între Halep şi Hagi există o legătură strânsă, însă relaţia dintre cei doi nu are nicio conotaţie financiară! Tatăl Simonei a fost întrebat dacă este adevărat că fiica sa a primit bani de la Gică, într-un moment în care tenismena nu-şi mai putea susţine cariera, iar Stere a clarificat problema: "Acest lucru e total fals şi vreau să se ştie asta din vorbele mele. Ţin foarte mult să clarific această problemă şi mă bucur că m-aţi întrebat. Nu s-a pus niciodată problema de un asemenea ajutor. Să ştiţi că este o relaţie de respect reciproc între noi şi Gică Hagi. El este Rege, iar Simona este Regina", a declarat Stere Halep într-un interviu acordat Fanatik.

Ce s-a scris în urmă cu trei ani: "Halep a luat 500.000 de dolari şi trebuie să-i înapoieze o sumă dublă lui Hagi"

În 2014, în ziarul Ring a apărut informaţia că Hagi a fost de acord să-i împrumute 500.000 de dolari lui Halep, în anul 2012, dar cu o condiţie: dacă peste 3 ani Simona va ajunge în primele 20 de jucătoare ale lumii, familia Halep trebuie să-i înapoieze o sumă dublă, adică 1 milion de euro! S-a mai scris că înţelegerea ar fi fost făcută pe baza unei convenţii scrise. Simona s-a consacrat mult mai repede, spunând şi ea la acea vreme că totul este o invenţie: "Nu este adevărat! Cu domnul Hagi am început să vorbesc abia în 2013, când ne-am întâlnit la Academie, am fost să-l văd pe vărul meu care joacă fotbal acolo".

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.