Clipe grele pentru una dintre cele mai bune jucătoare de tenis ale ultimelor decenii: "I-am oferit viaţa mea, iar el m-a înşelat, m-a dezamăgit şi mi-a luat totul. Trădarea lui e atât de adâncă încât a lăsat cicatrici care nu se vor vindeca vreodată"

14 mar 2019 12443 afişări Tenis
Clipe grele pentru una dintre cele mai bune jucătoare de tenis ale ultimelor decenii: "I-am oferit viaţa mea, iar el m-a înşelat, m-a dezamăgit şi mi-a luat totul. Trădarea lui e atât de adâncă încât a lăsat cicatrici care nu se vor vindeca vreodată"

Fosta mare jucătoare de tenis spaniolă Arantxa Sanchez Vicario (47 de ani) a dezvăluit în premieră clipele grele prin care a trecut şi trece din cauza unui mariaj ratat cu omul de afaceri spaniol Josep Santacana: "I-am oferit viaţa mea, iar el m-a înşelat, m-a dezamăgit şi mi-a luat totul", spune iberica despre bărbatul alături de care are doi copii.

Una dintre cele mai importante jucătoare ale ultimelor trei decenii, Vicario nu şi-a expus public viaţa personală, dar a hotârât că este momentul să vorbească despre omul care i-a distrus viaţa sentimentală. S-a căsătorit cu Josep Santacana, un om de afaceri spaniol, în 2008, au împreună doi copii, Arantxa şi Leo, dar relaţia perfectă s-a transformat în ultimii ani într-un coşmar. Unul dezvăluit în presa natală la puţin timp de la divorţ: "I-am oferit viaţa mea, iar el m-a înşelat, m-a dezamăgit şi mi-a luat totul. I-am dat totul şi am luptat pentru relaţia noastră, dar lui nu i-a păsat. În prezent nu avem vreo relaţie. Nu ne vorbim. Când sună, dacă răspund eu, le dau imediat telefonul copiilor, fără să îi spun ceva lui. Trădarea lui e atât de adâncă încât a lăsat cicatrici care nu se vor videca vreodată", a declarat Arantxa, pentru revista "Holla!".

O luptătoare în adevăratul sens al cuvântului în fiecare minut petrecut pe terenul de tenis, Arantxa Sanchez Vicario are în palmares trei titluri la Roland Garros, unul la US Open, două finale la Australian Open, două finale la Wimbledon, cinci trofee Fed Cup, dar şi medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Barcelona (1992) şi cea de bronz la cele de la Atlanta (1996). După retragerea din activitate, în 2004, s-a dedicat vieţii personale, apoi a făcut pasul spre cariera de antrenor, cel mai înalt punct atingându-l în 2015, când a stat în loja lui Caroline Wozniacki.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.