Tragerea la sorţi pentru Campionatul European de Tenis de Masă STAG pentru Juniori va avea loc joi, de la 11:30, în Bucureşti

12 iun 2018 314 afişări Comentează şi tu Tenis de masa
Tragerea la sorţi pentru Campionatul European de Tenis de Masă STAG pentru Juniori va avea loc joi, de la 11:30, în Bucureşti

Campionatul European de Tenis de Masă pentru Juniori va avea loc la Cluj-Napoca, în Sala Polivalentă, în perioada 15-24 iulie 2018, după ce România, o putere în sportul cu mingea din plastic, a câştigat în urmă cu doi ani, la Budapesta, lupta cu Cehia. La competiţia din arena care a găzduit Campionatul European de gimnastică şi EuroBasket vor lua start peste 1.200 de sportivi, veniţi din 48 de ţări.

La turneul european vor lua startul şi sportivi români, dintre aceştia făcând parte şi medaliaţi la Campionatele Europene şi Campionatele Mondiale, printre care: Andreea Dragoman, Elena Zaharia, Cristian Pletea sau Rareş Şipoş.

Tragerea la sorţi va avea loc pe 14 iunie, la Hotelul Berthelot, de la ora 11.30. Tragerea va fi efectuată de oficialii Federaţiei Europene de Tenis de Masă, dar şi de oficiali ai Federaţiei Române de Tenis de Masă: Richard Scruton, Secretarul General al Federaţiei Europene de Tenis de Masă (ETTU), Sandra Deaton, Preşedinta Comitetului pentru Tineret al ETTU, Dimosthenis Messinis, Manager Competiţie în cadrul ETTU, Igor Heller, Peşedintele Comitetului pentru Clasament al ETTU, Cristinel Romanescu, Preşedintele FRTM, Adriana Zamfir, Secretar General, şi Beatrice Romanescu, Director Competiţie.

 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.