Loredana Dinu vrea să introducă scrima în cât mai multe şcoli din ţară. "E nevoie de implicare!"

23 apr 2018 423 afişări Scrima
Loredana Dinu vrea să introducă scrima în cât mai multe şcoli din ţară. "E nevoie de implicare!"

Campioana olimpică Loredana Dinu (34 de ani) candidează pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Scrimă, alegerile urmând a avea loc vineri, la sediul FRS din Calea Floreasca.Locul a rămas vacant după ce medaliata cu aur de la Atlanta (1996), Laura Badea, a renunţat la funcţia pe care o ocupa de aproape un an.

Multiplă campioană naţională, europeană şi mondială, fosta spadasină şi-a expus ideile pe care se bazează în cursa pentru câştigarea alegerilor. “Sunt convinsă că adoptând o atitudine profesionistă, vom putea determina parteneri economici puternici să se alăture activității noast re și să susţină viitoarele succese internationale. Obiectivul nostru va fi acela de a ne folosi de toate pârghiile necesare pentru a atrage resurse financiare din cât mai multe direcții existente. Promovarea sportivilor noştri, a antrenorilor, a evenimentelor sportive, a acţiunilor desfăşurate pe plan local şi national, pe toate canalele media disponibile, ajută la răspândirea valorilor şi a principiilor care ne conduc activitatea, oferind modele de urmat pentru generaţiile tinere”, spune dubla participantă la Jocurile Olimpice.

Născută în Craiova, fosta sportivă intenţionează să urce "şahul pe planşă" în cât mai multe şcoli din România. "Scrima trebuie să pătrundă în cât mai multe şcoli din ţară. Pentru a realiza acest lucru este nevoie de implicare, un plan bine pus la punct şi multă muncă. Eu sunt dispusă să îmi asum acest rol”, a încheiat Loredana Dinu. Alegerile au loc pe 27 aprilie, la sediul FR de Scrimă din Calea Floreasca. Pentru funcţia de preşedinte mai candidează Marius Florea şi Ioana Ionescu.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.