Loredana Dinu a fost copilot de teste pentru Mihai Leu pe un Ferrari 458 Challenge | FOTO

18 mai 2018 451 afişări Scrima

Campionatul Naţional de Viteză în Coastă va programa la finalul acestei săptămâni, sâmbătă şi duminică, 19 şi 20 mai 2018, a doua etapă din ediţia 2018, dotată cu Trofeul Teliu.

Mihai Leu - campion mondial de box WBO în 1997 şi în prezent pilot de raliuri în cadrul Campionatului Naţional de Viteză în Coastă - va concura la Trofeul Teliu, dar înainte de cursă a ales un mod mai aparte de a se pregăti şi de a regla maşina pe care o conduce în competiţii – Ferrari 458 Challenge.

Joi, 17 mai 2018,, Mihai Leu a avut-o ca şi invitată pe circuitul Skat Kart din Târgu Secuiesc pe campioana olimpică de la Rio, spadasina Loredana Dinu. Campioană olimpică, mondială şi europeană cu echipa de spadă a României, Loredana a acceptat provocarea lansată de Mihai Leu, iar cei doi au făcut mai multe ture pe circuitul Skat Kart din Târgu Secuiesc.

Înainte de a se urca însă în maşină, Loredana i-a predat lui Mihai Leu o scurtă lecţie de scrimă!

„Mihai este un sportiv desăvârşit şi a deprins rapid mişcările de scrimă. Sunt încântată că am avut şansa de a lucra câteva minute alături de el şi sunt convinsă că s-ar descurca foarte bine şi pe planşă. Pe această cale îi lansez o invitaţie de a veni în Bucureşti, în sala de scrimă, pentru un duel în adevăratul sens al cuvântului”, a declarat Loredana Dinu, care s-a arătat impresionată de maşina de curse a lui Mihai Leu: “A fost pentru prima dată când m-am urcat într-o maşină de curse de raliu. Experienţa a fost una uimitoare. Mihai este un pilot excelent şi îi mulţumesc pentru şansa oferită de a participa la câteva teste cu acest superb Ferrari 458 Challenge”.

De cealaltă parte, Mihai Leu a spus că a fost onorat să aibe pe scaunul din dreapta pe Loredana Dinu: “Nu mă gândeam că într-o zi voi avea ca şi copilot o campioană olimpică la scrimă. Loredana s-a descurcat excelent şi o aştept să participe alături de mine şi într-o cursă oficială. Sau, de ce nu, poate într-o zi va deveni pilot de curse. Sunt sigur că i-ar sta bine şi la volan. Îi mulţumesc şi pentru lecţia de scrimă şi accept cu mare plăcere invitaţia ei de a intra în sala de scrimă pentru un duel”.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.