FOTO | De la selfie, la "sus în aer". Reacţie genială a campioanelor europene de la spadă Brânză, Gherman, Pop şi Dinu: "Felicitări România, pentru aur şi pentru săritură"

9 iun 2015 580 afişări Scrima
FOTO | De la selfie, la "sus în aer". Reacţie genială a campioanelor europene de la spadă Brânză, Gherman, Pop şi Dinu: "Felicitări România, pentru aur şi pentru săritură"

Spadasinele antrenate de Dan Podeanu au impresionat pe podiumul de concurs de la Montreux, Elveţia, nu doar printr-o evoluţie dominantă în finala cu Estonia, câştigată cu 45-35, ci şi prin felul în care au sărbătorit succesul.

Ana Maria Brânză, Simona Pop, Simona Gherman şi Loredana Dinu au oferit imaginea zilei la Campioantul European de Scrimă, sărind în sus pentru fotografi, ca la o şedinţă foto în toată regula. Rezultatul i-a impresionat pe cei care administrează contul oficial de Twitter al Federaţiei Italiene de Scrimă - un for naţional cu o prezenţă puternică pe reţelele de socializare. "Sus în aer! Felicitări România, pentru aur şi pentru săritură", a fost mesajul-explicaţie foto al italienilor.

Ana Maria Brânză, Simona Pop şi Simona Gherman sunt experte în sărbătorirea spectaculoasă a succeselor. La jumătatea lunii mai, în 2014, atunci când alături de Maria Udrea cele trei câştigau titlul naţional la spadă, pentru CSA Steaua, echipa marca momentul cu un super-selfie.

6 titluri de campioană europeană în proba feminină de spadă a strâns România: în 2006 – Izmir, 2008 – Kiev, 2009 – Plovdiv, 2011 – Sheffield, 2014 – Strasbourg şi 2015 - Montreux.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.