Moroşanu a dat răspunsul după ameninţările lui Daniel Ghiţă: "Adevărul nu poate fi ascuns". Greii din K1 au intervenit şi ei! Cătinaş şi Benny, replici dure. "Te foloseşti de mijloace gen McGregor? Îţi accept eu provocarea, sunt pensionat ca şi tine"

5 nov 2018 17110 afişări Alte Sporturi
Moroşanu a dat răspunsul după ameninţările lui Daniel Ghiţă: "Adevărul nu poate fi ascuns". Greii din K1 au intervenit şi ei! Cătinaş şi Benny, replici dure. "Te foloseşti de mijloace gen McGregor? Îţi accept eu provocarea, sunt pensionat ca şi tine"

Cătălin Moroşanu a reacţionat după ce Daniel Ghiţă l-a provocat. "Samuraiul" a revenit în ring la 37 de ani, a câştigat în faţa lui Dzevad Poturak prin KO în prima repriză şi i-a lansat provocarea lui Moroşanu, despre care a spus că evită o confruntare directă.

"Acel moment când afli că eşti provocat de cineva care tocmai ţi-a refuzat oferta. Adevărul nu poate fi ascuns! Pe 15 decembrie îmi fac încălzirea!", a scris Moroşanu pe contul său de facebook.

Cel poreclit "Moartea din Carpaţi" a reacţionat după ce Ghiţă a lansat atacul pe reţelele sociale. "Am spus că toţi marii 'campioni' ai României să vină în ring să lupte cu mine: Pauză... Nu-i aud şi nu-i văd decât la emisiuni tv, unde sunt toţi 'campionii K1'. Luptătorilor, aveţi şansa...Că nu mai sunt bun, sunt bătrân, dar vreau să lupt cu lupii tinerii, mari campioni K1, pe care nu-i văd pe la acţiuni civice, doar la tv. Moroşanu, ai curaj să lupţi cu mine bărbăteşte? Esti mai tânăr, puternic, popular şi cel mai bun din România. Aştept răspunsul".

Provocarea Samuraiului a strânit reacţii şi din partea celorlalţi "grei" din K1, iar Cătinaş a răspuns dur: "S-a întors salvarea noastră, eroul, salvatorul patriei şi al kick-boxing-ului mondial! Unicul şi inegalabilul Daniel Ghiţă! Arogant şi sfidător, ca de obicei! De ce nu ai făcut aceste provocări în urmă cu 4 ani, când erai în formă? De ce nu m-ai provocat pe mine când am fost în formă? Atunci aveai multe de pierdut şi nu ai riscat, acum vrei fără muncă să obţii ceva foarte repede!

Te foloseşti de mijloace gen McGregor? Îţi accept eu provocarea, sunt pensionat ca şi tine, amândoi nu avem nimic de pierdut, nici de câştigat! Am o pauză de 3 ani, la fel ca tine, am nevoie de câteva luni să intru în formă şi un meci de revenire, după care putem semna contractul! Hai să lăsăm "lupii tineri " în pace, ei au muncit iar noi am stat, nu ar fi corect! Ai curaj să lupti cu mine sau ţi-a luat Saki toată bărbăţia? Îţi accept provocarea! Noi doi odată pentru totdeauna".


Benny Adegbuyi, un alt campion K1, poreclit "Mister Gentleman", a ales să-l ironizeze pe Daniel Ghiţă, tot pe reţelele de socializare: "Când lupii tac, oile... [completaţi voi]".

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.