Ponor: ”M-au atins gândurile negative transmise de cei care nu au vrut ca eu să fiu aici. Am dorit să le dau peste nas şi nu am reuşit”

15 aug 2016 12541 afişări JO 2016
Ponor: ”M-au atins gândurile negative transmise de cei care nu au vrut ca eu să fiu aici. Am dorit să le dau peste nas şi nu am reuşit” FOTO: Dorin CHIOŢEA / Realitatea TV

Cătălina Ponor a ieşit din sala de concurs cu ochii în lacrimi. Singura gimnastă tricoloră prezentă în concurs la Rio s-a clasat pe locul 7 în finala de la bârnă, după un exerciţiu plin de ezitări. În zona mixtă, rezervată declaraţiilor pentru presă, Cătălina Ponor a dat vina pe ”energia negativă transmisă de anumite persoane”, energie care a pus-o sub presiune.

Cătălina Ponor: ”Este greu, pentru că, din păcate, am dat undă verde acelor mesaje negative şi gânduri negative îndreptate către mine de acele persoane care nu şi-au dorit ca eu să fiu aici. Mă bucur că am reuşit să lupt, atât cât am putut să lupt, presiunea a fost mare, emoţiile au fost multe. Şi asta este. Nu mi-a ieşit cum am dorit să fie. Campioană olimpică sunt, şi nu o dată, de trei ori. Nu am absolut nimic de pierdut. Mi-am jucat şansa până la capăt. Dacă n-a fost să fie.

E nomal ca energiile negative să mă atingă. Au fost mesaje pe care eu nu pot să le trec cu vederea. Au fost mesaje foarte dure, nu vreau să le dau apă la moară, dar m-au atins. Presiunea a fost mare, mi-am dorit să dau peste nas şi nu am reuşit, numai pentru faptul că mi-am dorit prea mult. Persoanele respective nu sunt din interiorul sportului. Sunt mesaje de la diverşi oameni.

Am îmbrăţişat-o îndelung pe olandeza Wevers, câştigătoarea, pentru că mi-a spus că eu am fost exemplul ei în 2004. Şi tocmai de aceasta a ajuns aici, pentru că şi-a dorit să ajungă ca mine. Iar eu nu sunt o persoană care să ţină ură, să doresc răul cuiva. De aceea mi-am dorit să-şi facă exerciţiul cum trebuie. Ea a avut un respect foarte mare pentru mine, iar eu o felicit că a reuşit să mă ajungă şi să devină campioană olimpică la bârnă”.

Foto: Dorin CHIOŢEA / Realitatea TV
 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.