Când scrima se întâlneşte cu tenisul. Loredana Dinu, poză de colecţie cu Novak Djokovic la JO de la Rio

5 aug 2016 4167 afişări JO 2016
Când scrima se întâlneşte cu tenisul. Loredana Dinu, poză de colecţie cu Novak Djokovic la JO de la Rio

Loredana Dinu, una dintre cele patru spadasine care vor reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Rio, a postat pe pagina personală de Facebook o poză în care este alături de numărul 1 ATP, Novak Djokovic.

Spadasina în vârstă de 31 de ani, multiplă campioană naţională, europeană şi mondială cu echipa României, este la a doua ediţie a Jocurilor Olimpice, după ce a mai participat la Londra, în 2012, unde a ocupat locul şase pe echipe.

Prezentă în satul olimpic de la Rio, Loredana Dinu nu a ratat ocazia de a face o poză cu numărul 1 ATP, sârbul Novak Djokovic. Imaginea postată pe pagina personală de Facebook este însoţită de următorul mesaj: „Am dat startul la pozele de colecţie”.

România va fi reprezentată la scrimă, la ediţia cu numărul 31 a Jocurilor Olimpice, de şase sportivi: Ana Maria Popescu, Simona Gherman, Simona Pop, Loredana Dinu (toate la spadă feminin individual şi echipe), Tiberiu Dolniceanu (sabie masculin individual) şi Mălina Călugăreanu (floretă feminin individual).

Articol scris de DAN MIREA

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.