S-a accidentat Tămîrjan

24 iun 2008 15 afişări JO 2008
S-a accidentat Tămîrjan S-a accidentat Tămîrjan

A treia componentă ca valoare a lotului, campioană europeană cu echipa, Anamaria Tămîrjan (foto) acuză dureri în faţa cărora medicina nu are rezolvare. Ea are şanse minime să concureze la Naţionalele României, care debutează vineri, la Ploieşti, fiind menajată pentru Beijing.

Problemele pentru cea care a fost revelaţia României la Europenele de la Clermont – Ferrand au început în urmă cu trei săptămâni, după concursul pe echipe de la Constanţa. „S-a plâns de dureri în zona inghinală, care au devenit tot  mai puternice. A făcut toate analizele care se puteau, însă nu a ieşit nimic. Suntem cu mâinile legate, pentru că, din păcate, medicina sportivă de la noi nu ne ajută”, a explicat Nicolae Forminte, antrenorul coordonator al lotului.  După câteva zile de pauză, medaliata cu bronz continental la sol a revenit ieri în sală pentru un antrenament uşor. „Am făcut tot felul de improvizaţii şi am decis să izolăm acea zonă prin bandajare, pentru a o proteja. Sper să-i treacă aceste dureri şi să poată intra în ritmul ei obişnuit”, a conchis Forminte.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.