A venit vremea revanşei pentru SCM Craiova! Formaţia din Bănie va înfrunta în grupele Cupei EHF echipa care i-a blocat accesul în Liga Campionilor. Măgura Cisnădie va aduce jucătoare mari în micuţa localitate sibiană

22 nov 2018 3006 afişări Handbal
A venit vremea revanşei pentru SCM Craiova! Formaţia din Bănie va înfrunta în grupele Cupei EHF echipa care i-a blocat accesul în Liga Campionilor. Măgura Cisnădie va aduce jucătoare mari în micuţa localitate sibiană

SCM Craiova şi Măgura Cisnădie şi-au aflat azi adversarii din Grupele Cupei EHF. Ambele formaţii au nimerit în grupe destul de echilibrate, dar formaţia din Bănie are o şansă mai bună la calificarea în sferturile de finală, având în vedere că a pornit din urna a doua valorică.

SCM Craiova va înfrunta echipele Podravka, Bera Bera şi Nykobing în cadrul grupei D Toate au mai jucat în România în ultimii 10 ani. Pentru formaţia lui Bogdan Burcea, deţinătoarea trofeului, este o ocazie excelentă pentru revanşă în faţa echipei Podravka, cea care a eliminat-o în turneul preliminar de calificare al Ligii Campionilor, la începutul lunii septembrie.

Măgura Cisnădie va evolua în Grupa A, cu Bietigheim, Storhamar şi Esbjerg. Interesant este faptul că formaţia germană a fost adversara CSM Bucureşti în Liga Campionilor şi a provocat demiterea lui Magnus Johansson după succesul cu 30-28. Apoi, la Cisnădie vor veni alte handbaliste mari ale Europei, precum Heidi Loke (Storhamar), Line Jorgensen, Estevana Polman şi Sanna Solberg (toate jucătoare la Team Esbjerg). Jocurile se vor desfăşura în perioada 5 ianuarie – 10 febriuarie 2019. Primele două echipe se vor califica în sferturile de finală.

Grupele Cupei EHF

  • Grupa A: BBM Bietigheim (Germania), Team Esbjerg (Danemarca), Storhamar (Norvegia), Măgura Cisnădie
  • Grupa B: Savehof (Suedia), Siofok (Ungaria), Metzingen (Germania), Herning Ikast-Handbold (Danemarca)
  • Grupa C: Larvik (Norvegia), Besancon (Franţa), Viborg (Danemarca), Kuban Krasnodar (Rusia)
  • Grupa D: Podravka Koprivnica (Croaţia), SCM Craiova, Super Amara Bera Bera (Spania), Nykobing Falster (Danemarca)

Ştiaţi că avem o pagină de Facebook dedicată handbalului? 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.