România – Franţa, joi, de la ora 21:30, în meciul de debut la Golden League. Unde se vede meciul, lotul cu care naţionala a plecat până la urmă la turneu şi ce absenţe sunt în tabăra campioanei europene

21 mar 2019 4298 afişări Handbal
România – Franţa, joi, de la ora 21:30, în meciul de debut la Golden League. Unde se vede meciul, lotul cu care naţionala a plecat până la urmă la turneu şi ce absenţe sunt în tabăra campioanei europene

Naţionala feminină de handbal joacă de azi şi până duminică în cadrul turneului amical Golden League, alături de Franţa, Norvegia şi Danemarca. Debutul este joi – ora 21:30 în compania campioanei europene şi mondiale en-titre. Ambros Martin are la dispoziţie un lot cu foarte multe absenţe.

Din lotul cu care România a ocupat locul 4 la Campionatul European din decembrie se regăsesc acum doar nouă jucătoare. Dedu / Dumanska la nivelul porţii, Crina Pintea pe postul de pivot, Cristina Laslo oriunde la linia de 9 metri şi Gabriela Perianu în sistemul defensiv reprezintă cele mai importante nume ale naţionalei de azi care vor înfrunta Franţa.

Şi adversara are câteva absenţe. Din lot nu mai fac parte Grace Zaadi, Cleopatra Darleux şi Janella Blonbou, accidentate. Apoi, portarul Amandine Leynaud s-a prezentat la lot, dar va fi menajată. În schimb, au fost aduse trei debutante, Roxane Frank, Aissatou Kouyaté şi Messina Meline Nocandy. Cea mai mare parte a lotului care a câştigat medalia de aur la Paris, la Euro 2018, va juca însă şi azi.

Lotul României pentru Golden League

Portari: Denisa Dedu, Yuliya Dumanska

Extreme stânga: Cristina Florica, Nicoleta Dincă

Interi stânga: Gabriela Perianu, Claudia Constantinescu, Anca Polocoşer

Centri: Cristina Laslo, Mădălina Zamfirescu, Andreea Popa, Laura Pristăviţă

Interi dreapta: Daria Bucur, Diana Munteanu

Extreme dreapta: Sonia Seraficeanu, Cristina Boian

Pivoţi: Crina Pintea, Lorena Ostase, Raluca Băcăoanu

Programul meciurilor la Golden League, Franţa

  • Joi 21 martie
  • ora 19:00 - Norvegia vs Danemarca
  • ora 21:30 - Franţa vs România
  • Sâmbătă 23 martie
  • ora 17:30 - Norvegia vs România
  • ora 20:30 - Franţa vs Danemarca
  • Duminică 24 martie
  • ora 16:00 - Danemarca vs România
  • ora 19:15 - Franţa vs Norvegia

Jocurile naţionalei vor putea fi urmărite la TVR

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.