Jurcă s-a rupt!

28 mai 2008 6 afişări Handbal
Jurcă s-a rupt! Jurcă s-a rupt!
Aihan Omer are bătăi de cap înaintea „dublei“ cu Muntenegru, din barajul de calificare la CM. Selecţionerul a primit o veste proastă din Elveţia, fiind anunţat că Rareş Jurcă (foto) a suferit accidentare serioasă.

Interul dreapta şi-a fracturat umărul stâng şi a devenit indisponibil pentru înfruntarea cu Muntenegru. Jurcă a ajuns marţi seara  în cantonamentul de la Szeged pentru a-şi revedea coechipierii, dar ieri a ajuns la Cluj.

„Este o pierdere însemnată, mai ales că era în formă. Îl mai am pe Sandu Iacob, un jucător complet, dar să nu uităm că a dus greul tot sezonul la Bacău. Am fi avut nevoie de dublură”, a spus Omer.

Pentru a acoperi totuşi postul, la lot a fost chemat în regim de urgenţă Mureşan de la HCM Constanţa. Altfel, România susţine azi şi mâine, în Slovacia, ultimele teste înaintea barajului. Înaintea plecării la Bratislava, naţionala a avut parte de o surpriză, o invitaţie la la Consulatul României din Szeged.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.