Florentin Pera a prefaţat finala SCM Rm. Vâlcea - CSM Bucureşti: „Au lotul cel mai valoros, un buget mult peste al formaţiei noastre, dar în acest sezon am arătat că se pot obţine performanţe şi cu inima, cu muncă, cu dăruire”

20 apr 2019 1415 afişări Handbal
Florentin Pera a prefaţat finala SCM Rm. Vâlcea - CSM Bucureşti: „Au lotul cel mai valoros, un buget mult peste al formaţiei noastre, dar în acest sezon am arătat că se pot obţine performanţe şi cu inima, cu muncă, cu dăruire”

SCM Rm. Vâlcea şi CSM Bucureşti se vor bate duminică, de la ora 17:30, pentru câştigarea Cupei României. Va fi a patra întâlnire între cele două echipe în acest sezon, iar gruparea din Zăvoi este în avantaj, 2-1. Şi mai important, echipa lui Florentin Pera a câştigat un trofeu şi este în pole-position pentru a se impune şi în Liga Naţională.

Dar antrenorul formaţiei SCM ţinteşte acum o triplă de vis. „Ar fi o realizare şi o performanţă enormă pentru echipa noastră, având în vedere că la începutul sezonului nimeni nu se aştepta ca Rm. Vâlcea să ajungă în poziţia în care să câştige Supercupa, să fie principala candidată la titlu şi, bineînţeles, cu şanse şi la câştigarea Cupei României. Este un lucru pe care toţi suporterii noştri îl apreciază enorm de mult, în jurul echipei s-a creat o emulaţie. Vâlcea respiră handbal în acest moment şi sper din toată inima ca evoluţia echipei noastre să fie constant bună, să avem o prestaţie cât mai solidă şi în finală. Abordarea va fi cu un singur gând, de a câştiga şi Cupa României”, a declarat Florentin Pera.

Dincolo de obiectivul pe care şi-a propus, antrenorul formaţiei vâlcene s-a referit şi la bătălia cu rivala din acest sezon: „Va fi un meci dificil, trebuie să fim corecţi, CSM Bucureşti este echipa cu lotul cel mai valoros, cu foarte multe vedete, cu un buget mult peste al formaţiei noastre. Dar în acest sezon am arătat că se pot obţine performanţe şi cu inima, cu muncă, cu dăruire. Vreau să cred că fetele conştientizează importanţa acestui trofeu şi vor intra cu multă dorinţă în teren”.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.