Ambros Martin, după calificarea celor două naţionale în finala Trofeului Carpaţi: „Au fost teste bune în ambele cazuri, dar lucrurile adevărate încep de săptămâna viitoare”. Se anunţă câteva schimbări pentru sâmbătă

23 nov 2018 3512 afişări Handbal
Ambros Martin, după calificarea celor două naţionale în finala Trofeului Carpaţi: „Au fost teste bune în ambele cazuri, dar lucrurile adevărate încep de săptămâna viitoare”. Se anunţă câteva schimbări pentru sâmbătă GEORGE FILIP / MEDIAFAX FOTO

Ambros Martin a obţinut două victorii în decurs de trei ore pe cele două bănci tehnice ale echipelor naţionale, după ce România A şi România B s-a calificat în finala Trofeului Carpaţi la handbal feminin. Lotul B a furnizat surpriza după 25-24 cu Rusia, iar prima reprezentativă a învins Serbia cu 29-26.

„Sunt două victorii pentru naţionala României”, a fost prima reacţie a lui Ambros Martin, care a îndemnat apoi la calm: „Ştiu cum merg lucrurile, dar mi-aş dori ca toată lumea să fie calmă, relaxată, să nu ne gândim foarte mult la aceste victorii. În primul meci, Rusia a venit fără câteva dintre cele mai importante jucătoare, le-a lăsat acasă să se odihnească pentru Euro. Desigur, în ambele cazuri, dincolo de aceste rezultate, este important cum s-au pregătit fetele pe durata acestei săptămâni. Este foarte plăcut să vezi că atât tinerele handbaliste, cât şi fetele de la lotul A sunt foarte focusate să câştige ceva. Astăzi au fost teste bune în ambele cazuri, dar lucrurile adevărate încep de săptămâna viitoare”.

Ambros Martin nu ştie deocamdată dacă în finala de sâmbătă, de la ora 18:30, va sta pe banca tehnică a lotului A sau a lotului B: „Încă nu ştiu acest lucru, trebuie să vorbim în echipă. Dar nu contează acest aspect, fetele ştiu totul, nu este cel mai important lucru”.

Pentru sâmbătă, staff-ul tehnic va efectua câteva schimbări în cele două loturi. „Ideea înaintea acestor meciuri a fost ca două jucătoare de la naţionala B să joace la echipa A. Fetele au nevoie de un test cu prima reprezentativă. Acum trebuie să ne gândim din nou, vom vedea ce este mai bine pentru ambele echipe”, a mai spus Ambros Martin.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.