Primul pas către competiţii la ”Festivalul Micilor Gimnaşti”. Evenimentul este rezervat sportivilor cu vârste cuprinse între 6 şi 8 ani

5 apr 2019 96 afişări Gimnastica
Primul pas către competiţii la ”Festivalul Micilor Gimnaşti”. Evenimentul este rezervat sportivilor cu vârste cuprinse între 6 şi 8 ani

Universitatea Naţională de Educaţie Fizică şi Sport (UNEFS) va găzdui în 13 aprilie cea de a treia ediţie a evenimentului de gimnastică artistică ”Festivalul Micilor Gimnaşti”. Evenimentul este rezervat sportivilor, fete şi băieţi, cu vârste cuprinse între 6 şi 8 ani.

Festivalul va fi organizat de masteranzii anului I - programul de studii ”Management şi Marketing în Structurile, Activităţile şi Evenimentele Sportive” din cadrul Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport. Această competiţie este una deosebită,  reprezentând primul pas către o carieră în sport atât pentru tinerii sportivi, cât şi pentru echipa de organizare. Între aceştia se află şi personalităţi importante din lumea gimnasticii.

”Festivalul Micilor Gimnaşti” se va desfăşura în Sala de jocuri a Universităţii Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport (Strada Constantin Noica, nr. 140, sector 6, Bucureşti), începând cu ora 10:00. În cadrul evenimentului vor exista întreceri la câte două aparate, sol şi sărituri. Vor participa sportivi de la cluburi din Bucureşti şi din Buzău.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.