Porgras are fisură de peroneu!

4 mai 2010 282 afişări Comentează şi tu Gimnastica
Porgras are fisură de peroneu! Porgras are fisură de peroneu

Componentă de bază a echipei feminine de gimnastică, AnaPorgras (foto) a fost diagnosticată astăzi cu fisură deperoneu la piciorul drept şi va sta cu aparat ghipsat cel puţintrei săptămâni.

Ajunsă la Campionatul European de la Birmingham cu dureri laglezna dreaptă, Ana Porgras s-a accidentat mai grav în finala peechipe. După o aterizare joasă la bârnă, glezna Anei s-a umflatputernic, ea nemaiputând călca în picior. Investigaţiile făcuteastăzi, la întoarcerea în ţară, la Centrul Naţional de MedicinăSportivă au evidenţiat că sportiva are o fisură de peroneu."În radiografia făcută azi se vede clar fisura, care s-aprodus în momentul aterizării. Cu o zi înaintea finalei pe echipeam făcut o radiografie, şi în Marea Britanie şi nu apărea aceastăproblemă. Ana va trebui să poarte aparat ghipsat, dar încă nu ne-ampronunţat cât de mult timp. Probabil va sta cel puţin treisăptămâni, depinde însă şi cum va evolua situaţia", adeclarat, pentru ProSport, doctorul lotului feminin, Ioachim Oană.Ana nu a mai putut concura în finala la bârnă şi la paralele, laEuropenele de la Birmingham.

Aseară, la întoarcerea delegaţiei României de la Birmingham, AnaPorgras a protejat glezna dreaptă, deplasându-se cu cârjele.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.