Cu mâinile sângerânde

27 apr 2010 209 afişări Comentează şi tu Gimnastica
Cu mâinile sângerânde Cu mâinile sângerânde

Echipa feminină de gimnastică a României testează astăziaparatele de concurs din sala National Indoor Arena, în cadrulantrenamentului oficial pe podimul de concurs.

Cu o zi înaintea debutului Europenelor de la Birmingham, principalagrijă a staff-ului tehnic o reprezintă starea de sănătate a AneiPorgras (foto). Medaliata cu bronz mondial la paralele acuză de osăptămână o durere puternică la glezna dreaptă, la care se adaugăşi "palmele rupte" (răni sângerânde în palme), "accident de muncă"des întâlnit la gimnastele care lucrează la paralele. "Am făcutinvestigaţii la gleznă, însă nu a ieşit nimic suspect. Ne dă pestecap problema cu palmele, pentru că nu ştim cât va putea să facăparalelele, unde contam foarte mult pe ea, şi sunt semne deîntrebare dacă va putea ţine aterizările la sol şi bârnă din cauzagleznei", a explicat, pentru ProSport, antrenorul NicolaeForminte.

România este reprezentată la CE de Cerasela Pătraşcu, AnaPorgras, Diana Chelaru, Amelia Racea şi Raluca Haidu

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.