VIDEO | Plăteşte scump pentru gestul său! Boxerul Kubrad Pulev a sărutat-o cu forţa pe jurnalista care-i lua interviu, iar acum şi-a primit pedeapsa. Femeia susţine că s-a simţit umilită: "După ce m-a sărutat, m-a apucat de..."

29 mar 2019 32184 afişări Box
VIDEO | Plăteşte scump pentru gestul său! Boxerul Kubrad Pulev a sărutat-o cu forţa pe jurnalista care-i lua interviu, iar acum şi-a primit pedeapsa. Femeia susţine că s-a simţit umilită: "După ce m-a sărutat, m-a apucat de..."

UPDATE 29.03 Boxerul Kubrad Pulev a fost suspendat de California State Athletic Commission (CSAC), după ce a sărutat-o pe Jenny Sushe, reporterul care a obţinut câteva reacţii din partea bulgarului, la finalul meciului cu Bogdan Dinu, la Costa Mesa, SUA. 

"Considerăm că acest incident este unul grav. Înainte de a mai lupta în California, boxerul Kubrad Pulev va trebui să demonstreze, în faţa comisiei, că poate arăta respect", a transmis directorul CSAC, Veronica Harms.

Deşi a susţinut că Jenny Sushe e prietena sa, femeia e hotărâtă să-l dea în judecată şi a afirmat că s-a simţit umilită: "În mijlocul interviului m-a apucat de faţă şi m-a sărutat. Am fost şocată şi umilită şi nu am ştiut cum să reacţionez. În clipa următoare m-am dus spre masă pentru a-mi pune lucrurile în rucsac. El m-a apucat de fund şi a strâns cu ambele mâini. Apoi a plecat fără să spună nimic, iar în tot acest timp râdea", a declarat Jenny Sushe


Bulgarul Kubrat Pulev (37 de ani), cel care l-a învins pe Bogdan Dinu într-un meci care-l putea transforma pe boxerul român în challenger-ul lui Anthony Joshua, a fost protagonistul unui episod neobişnuit la finalul serii de sâmbătă.

Învingător prin KO, în runda a şaptea, Pulev a fost atât de bucuros pentru succes încât şi-a încheiat interviul acordat jurnalistei Jenny Sushe cu un sărut forţat: "Iisuse Hristoase!", a fost reacţia de moment a jurnalistei din Statele Unite ale Americii.

Ulterior, Jenny le-a spus colegilor de breaslă că „momentul a fost puţin ruşinos şi ciudat”.

Boxerul român Bogdan Dinu, 32 de ani, a fost învins sâmbătă noapte la Costa Mesa (SUA), de bulgarul Kubrat Pulev, 37 de ani, în cadrul unui gale atractive produse de ESPN. Meciul s-a încheiat în repriza a şaptea, când Dinu a pus de trei ori genunchiul jos.

Bogdan Dinu şi-a făcut multe speranţe în meciul cu veteranul Kubrat Pulev, însă bulgarul s-a dovedit un adversar puternic şi experimentat. În repriza a patra, românul l-a pus pe adversarul său în dificultate, cu un croşeu curat de dreapta care i-a spart arcada. Pulev a dus meciul mai departe cu sângele şiroindu-i pe faţă, însă a gestionat situaţia cu mult calm.

În repriza a şaptea, Dinu a început să nu mai aibă prospeţime fizică, iar câteva croşee de dreapta ale bulgarului, destul de largi, l-au înghesuit pe buzoian în colţul ringului. Aflat în dificultat, Dinu a fost obligat să pună un genunchi jos, iar din inerţie, Pulev i-a mai scăpat un croşeu în ceafă. Arbitrul a oprit meciul, i-a dat şansa lui Dinu să-şi revină, dar a validat KD-ul şi i-a dedus bulgarului un punct, pentru lovitura din ceafă. Meciul a continuat după câteva minute, dar românul a mai fost pus de două ori jos, ultima dată fără să se mai ridice.

Pentru Dinu este a doua înfrângere consecutivă prin KO după cea suferită în faţa lui Jarrell Miller (pe 17 noiembrie), partidă disputată tot în SUA. ”A fost un meci bun. L-am prins de câteva ori. El a lovit de câteva ori murdar, în ceafă. Dar acesta este boxul. Am vrut să continui lupta, dar nu am mai fost capabil”, a declarat Dinu, care are un palmares de 18 victorii (14 KO) şi două înfrângeri.

Prin acest succes, Kubrat Pulev, 27-1, 14 KO, a devenit challenger la tiltul mondial IBF deţinut de Anthony Joshua.
 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.