Mike Tyson face valuri: ”Am fost un tiran, toată viaţa mea e un mare regret... M-am gândit să omor oameni”

1 mai 2019 5026 afişări Box
Mike Tyson face valuri: ”Am fost un tiran, toată viaţa mea e un mare regret... M-am gândit să omor oameni”

Ajuns la 52 de ani şi fără să mai fi boxat de ani buni, Mike Tyson continuă totuşi să fascineze. Fostul campion mondial al greilor, consacrat de brutalitatea sa în ring şi de declaraţiile sale belicoase faţă de adversari, dar şi de povestea sa de viaţă teribilă, s-a destăinuit în cadrul emisiunii ”Good Morning Britain”, de pe canalul ITV. Cu o barbă albită, dar şi cu acelaşi spirit neîmblânzit, Irin Mike a făcut câteva declaraţii care au produs agitaţie în lumea sportului.

”Întreaga mea viaţă, începând cu vârsta de 12 ani, am fost învăţat doar să bat oameni, să îi distrug, să-i umilesc, să le sfărâm voinţa. Dar în realitate eram doar un copil speriat şi nesigur. Nu aveam nicio idee despre ceea ce făceam, dar m-am simţit bine, pentru că toţi cei din jurul meu îmi spuneau că mă pricep la ceea ce fac”.

”Lucrul acesta m-a determinat să ajung acel tiran, care nu a avut nici un respect faţă de sine şi a spus de multe ori lucruri cu adevărat bizare şi lipsite de respect faţă de adversari. Când mă uit la tot, pot spune că am greşit. Toată viaţa mea este un mare regret. Întreaga mea viaţă, acţiunile mele, comportamentul meu, multe lucruri pe care le-am făcut în viaţa mea, mai ales ca boxer”, a declarat Tyson

Mike Tyson a vorbit şi despre mediul în care a crescut şi care produce multă infracţionalitate: ”Acei copii nu cred că există speranţă în viaţă. Dacă ar crede că există speranţă pentru o viaţă mai bună, atunci nu s-ar comporta aşa. Şi la mine a fost la fel. Nu credeam că există speranţă până când am descoperit boxul şi am văzut speranţa”.

Tyson a vorbit şi de demonii care l-au chinuit în timp: ”Recunosc că m-am gândit la uciderea unor oameni. Pentru mine, vieţile oamenilor nu însemnatu nimic. Eram la fel ca aceşti copii (nr – cei care cresc în medii sărace). Am fost în bande, aveam arme. Am tras în oameni, iar alţii au tras în mine. Nu aş mai dori să trăiesc aşa”.

Mike Tyson deţine o fermă de marijuana în California, stat ce a legalizat acest drog.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.