Echipajul #324 s-a lansat în Campionatul Naţional de Raliuri! Cum poţi să-ţi lipeşti chipul pe maşina de curse, cu tine, cu şeful, cu un sărbătorit sau cu o prietenă, cu câinele, pisica sau vedeta preferată

6 mai 2019 421 afişări Auto-Moto
Echipajul #324 s-a lansat în Campionatul Naţional de Raliuri! Cum poţi să-ţi lipeşti chipul pe maşina de curse, cu tine, cu şeful, cu un sărbătorit sau cu o prietenă, cu câinele, pisica sau vedeta preferată 2 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7959/18117595/2/mg-9106.jpg

Raliul Argesului, prima etapă din Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop 2019, s-a desfăşurat în weekend, cu probe atât în Piteşti, cât şi pe Transfăgărăşan. Competiţia a fost câştigată de Simone Tempestini, care s-a impus în toate cele opt probe speciale. O pată de culoare a întrecerii a fost echipajul de raliu #324, înscris la Grupa H Clasa 11, care a lansat campania socială „Raise to Race”. Acesta oferă posibilitatea oricui să-şi pună o fotografie pe maşina de raliu, în tentativa echipajului de a strânge bugetul necesar participării la competiţiile ce urmează.

Practic, printr-un proiect inedit de crowdfunding, derulat pe platforma www.raisetorace.com, pilotul şi copilotul echipajului #324, vor să-şi îndeplineasca visul de a ajunge campioni şi să urce pe podium pentru oamenii care îi susţin. Iar primul pas a fost făcut la Raliul Argeşului, prin câştigarea locului 1 la Grupa H Clasa 11. “Am pornit cu dreptul în noul sezon competiţional, alături de un nou proiect Raise to Race, în care ne dorim să atragem cât mai mulţi oameni, pasionaţi sau nu de motorsport, care să participe alături de noi în lupta pentru titlu, la clasa 11. Raliul Argeşului a fost greu, mai ales că vremea a influenţat continuu soarta clasamentului, însă noi ne bucurăm de victoria obţinută şi ne pregătim pentru următoarea etapă, Raliul Aradului, care se desfăşoară pe 24-25 mai, pe macadam”, a explicat pilotul echipajului #324.

Revenit în calendarul oficial după 9 ani de pauză, Raliul Argeşului s-a dovedit un adevărat examen pentru piloţi, ţinând cont că 22 de echipaje au fost nevoite să abandoneze din diverse motive. De asemenea, competiţia a strâns un număr record de spectatori, numai la Super Speciala 2 desfăşurată în Piteşti au participat peste 12.000 spectatori, conform estimărilor Jandarmeriei. 

„Aceasta a fost o etapă specială din toate punctele de vedere, pentru că a îmbinat spectaculos probe tehnice şi probe de viteză. Ne-am adaptat repede cu maşina şi cu probele, ritmul a fost bun, iar rezultatul pe măsură. Am fost susţinuţi din plin de colegii din echipă şi de oamenii care au ales să-şi pună faţa pe maşină, iar pentru asta ţinem să-i poziţionăm şi pe ei pe primul loc!”, consideră copilotul echipajului de raliu #324.

Conceptul Campaniei Raise to Race este de a NU comunica cine sunt pilotul şi copilotul echipajului de raliu #324, pentru a-i transforma în timp în personaje. Pilotul are 22 ani şi este extrem de talentat, foarte ambiţios şi confirmă toate caracteristicile/calităţile Generaţiei Z. Copilotul a participat la primul lui raliu când avea 21 ani, iar experienţa acumulată între timp echilibrează activitatea echipajului, el fiind un Millennials.

Ce se întâmplă pe platforma www.raisetorace.com?

Pe siteul www.raisetorace.com, oricine poate alege să fie FAN, ANGEL sau GODFATHER în cadrul campaniei, pentru a face parte din visul echipajului #324... acela de a urca pe podium, chiar dacă nu i se dau prea multe şanse: maţina e stricată, “vulturii” stau la atac, iar bugetul de zeci de mii de euro pare de nerealizat sezonul îsta. Acum, pe site se găsesc toate detaliile, în curând va fi disponibilă şi varianta în engleza, pentru comunicarea internaţională, iar toata lumea se poate implica în acest proiect social, până la finalul anului.

Practic, în premieră, naţional şi internaţional, pentru fiecare dintre etapele Campionatului, maşina de raliu a echipajului #324 devine locul unde oamenii inimoşi se întâlnesc. Cu toţii, împreuna, ca-ntre prieteni! Înainte de fiecare etapă, toate feţele fanilor vor fi printate pe stickere rotunde, iar acestea vor fi lipite peste tot pe maşinî. În acest fel, echipajul va avea susţinătorii mereu alături.

Cui se adresează campania socială Raise to Race?

Mirela Tudorache Secan, iniţiatoarea campaniei derulate de Asociatia LIKE Bucharest: “Raise to Race este un proiect adresat comunităţii, tuturor celor care nu au interacţionat până acum cu motorsportul, care n-au simţit adrenalina pe marginea drumului la vreo etapă, este un proiect pentru tinerii care nu primesc nicio şansă sau pentru cei cărora li se trasează tot timpul reguli, UN MANIFEST pentru noua generaţie care dârâmă bariere. “Raise to Race” este despre curaj şi ambitie, este despre tine şi despre toţi românii sau străinii cool, care nu se feresc să se afişeze şi ştiu să ajute. Maşina de curse este pregatită să fie acoperită de feţele oamenilor frumoşi sau caraghioşi, creativi, nonconformişti, veseli sau trişti, răzvrătiţi sau curioşi, pentru care implicarea este un mod de viaţă! Cu 10 euro eşti FAN şi îţi pui faţa pe maşina de curse. Cu 100 euro eşti ANGEL, iar noi îţi vom duce mesajul mai departe! Cu 1000 euro se poata implica orice companie care vrea să fie GODFATHER pentru echipaj şi care consideră că CSR-ul înseamna şi împlinirea viselor. Nu e deloc greu! Iar mecanismul campaniei este simplu. Intri pe www.raisetorace.com, te informezi, alegi ce vrei să fii, laşi datele de contact şi încarci poza pe care vrei să ţi-o lipim pe maşina de curse (cu tine, cu şeful, cu un sărbătorit sau cu o prietenă, cu câinele, pisica sau vedeta preferată) sau îţi scrii numele/mesajul. Apoi ai de selectat metoda de plată: fie online cu orice card bancar VISA sau MasterCard, fie prin SMS la 7425 pentru pachetul FA¬¬N de 10 euro, fie prin PayPal pentru extern.”

Câte persoane vă aşteptaţi să se implice în proiect?

Mirela Tudorache Secan: “N-am plecat la drum cu nicio aşteptare. Avem nevoie de 100 de GODFATHERi sau de 1.000 de ANGELi sau… 10.000 de FANi. Este realizabil! Însă, sunt convinsă ca orice ajutor va conta, iar la finalul sezonului vom fi oricum victorioşi. IMPREUNĂ!”

CALENDARUL CAMPIONATULUI NAŢIONAL DE RALIURI DUNLOP 2019

02/05/2019 - 04/05/2019: RALIUL ARGEŞULUI - ETAPA I 

24/05/2019 - 25/05/2019: RALIUL ARADULUI - ETAPA II 

21/06/2019 - 22/06/2019: RALIUL MOLDOVEI - ETAPA III

12/07/2019 - 13/07/2019: RALIUL HARGHITEI - ETAPA IV

26/07/2019 - 27/07/2019: RALIUL SIBIULUI - ETAPA V

06/09/2019 - 07/09/2019: RALIUL IAŞULUI - ETAPA VI

28/09/2019 - 29/09/2019: TRANSILVANIA RALLY - CLUJ NAPOCA - ETAPA VII

18/10/2019 - 19/10/2019: RALIUL BRAŞOVULUI - ETAPA VIII

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.