Cătălin Cazacu, locul 21 in circuitul de la Brno

11 iul 2011 102 afişări Auto-Moto
Cătălin Cazacu, locul 21 in circuitul de la Brno Cătălin Cazacu, locul 21 in circuitul de la Brno
GALERIE (8 de imagini) VEZI GALERIA

Singurul român din campionatul Supersportcare a concurat in ciurcuitul de la Brno, Cătălin Cazacu, a reuşitsa obţină locul 21 in clasament la prima lui participare facândparte din echipa PTR Romania. Avand cea mai rapidă cursa facută în2'09.19 la o diferentă considerabilă faţă de liderul grupei(2'04.352), Cătălin a reuşit să surprindă după ce a fost selectatin echipa PTR in locul lui Robi Muresan, care a renunţat in ultimulmoment.

Circuitul de la Brno este apreciat de MaxBiaggi si Marco Melandri, cei mai buni motociclişti din campionatulde Superbike, ca fiind cel mai spectaculos circuit din totcampionatul pentru virajele multiple si dificile.

Surprinzator pentru o competitie care nuare nicio legatura cu mingea desfasurata in alta tara, CătălinCazacu si fraţii Vrajitoru au avut parte in tribuna de incurajarivenite din partea castigatorilor concursului organizat de Ursusfara Alcool care au parcurs peste 1000km cu motocicleta pentru alua parte debutul lui Catalin. "A fost o experienta deosebităpentru noi deoarece in România sporturile cu motocicletele deviteza se desfasoară la un nivel mult inferior iar cei care suntpasionati de viteza pot sa urmareasca aceste curse doar latelevizor dar oricum le multumesc celor de la Ursus pentrusponsorizarea lui Cătălin şi a drumuluinostru" a spus Bencze Attila, unul dintrecastigatorii concursului.

Urmatoare cursă de Superbike se desfasoarăpe 31 iulie la Silverstone, Marea Britanie avându-l şi pe CătălinCazacu pe lista de concurs la clasa Supersport.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.