Rareş Dumitrescu & co, în finala mică la CM!

9 nov 2010 33 afişări Alte sporturi
Rareş Dumitrescu & co, în finala mică la CM! Rareş Dumitrescu & co, în semifinale la CM

UPDATE:Echipa de sabie a României, formată din TiberiuDolniceanu, Rareş Dumitrescu, Cosmin Hânceanu şi Florin Zalomir, aratat calificarea în finala Campionatelor Mondiale de scrimă de laParis, după ce a fost învinsă în semifinale de Rusia, cu scorul de45-32, informează site-ul oficial al competiţiei.

România se va lupta, astăzi, de la ora 19.10, pentru o medaliede bronz în "finala mică" a competiţiei, unde vor întâlnireprezentativa din Belarus, echipă ce a pierdut în semifinale înfaţa Italiei, scor 25-45.


UPDATE: Echipa de sabie aRomâniei, formată din Tiberiu Dolniceanu, Rareş Dumitrescu, CosminHânceanu şi Florin Zalomir, s-a calificat în semifinale laCampionatele Mondiale de scrimă de la Paris.

România a învins, în sferturile de finală, cu scorul de 45-42,formaţia Germaniei. În semifinale, România va întâlni, astăzi, însesiunea de după-amiază, echipa Rusiei, care a trecut, cu scorul de45-32, de formaţia Coreei de Sud.


Echipa de sabie a României, formată din Tiberiu Dolniceanu,Rareş Dumitrescu, Cosmin Hânceanu şi Florin Zalomir, s-a calificat,marţi, în sferturile de finală de la Campionatele Mondiale descrimă de la Paris, informează site-ul oficial alcompetiţiei.

România a învins, în optimile de finală, cu scorul de 45-32,formaţia Tunisiei. În sferturile de finală, România va întâlni,astăzi, de la ora 13.45, echipa Germaniei, care a trecut, cu scorulde 45-25, de formaţia Ungariei.

Sursa: Mediafax

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.