Participă la cel mai tare cros al capitalei, alături de două campioane Olimpice! Sâmbătă, de la 11:00, în Piaţa Charles de Gaulle

26 mai 2011 3327 afişări Comentează şi tu Alte sporturi
Participă la cel mai tare cros al capitalei, alături de două campioane Olimpice! Sâmbătă, de la 11:00, în Piaţa Charles de Gaulle Participă la cel mai tare cros al capitalei! 2 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7964/8285445/2/caseta-cros.jpg

Sâmbătă, 28 mai, ProSport, cu sprijinul Nike şi Borsec, dăstartul la ora 11.00 în Piaţa Charles de Gaulle la crosul"BUCUREŞTI ALEARGĂ".

Competiţia este deschisă tuturor bucureştenilor ProSport şinimeni nu va pleca acasă fără să primească măcar un premiu departicipare la una dintre cele patru întreceri distincte:

- Cursa populară de 3 km (bărbaţi şi femei)

- Cursa semi-pro de 10 km (bărbaţi şi femei).

Traseul crosului este situat într-una dintre cele mai frumoase zoneale capitalei, având ca punct de plecare Piaţa Charles de Gaulle,continuând cu Arcul de Triumf, Bd-ul Kiseleff, Piaţa Victoriei şiBd-ul Aviatorilor.

Atmosfera, muzica şi buna dispoziţie vor fi asigurate de DJ-iţaMădălina Vintilă, gazda emisiunii "The Hit Factory" pe ProFM.

Înscrierile se vor face cu buletinul la faţa locului începând cuora 8.30 şi până la 10.30. Pentru a simplifica procedura deînscriere, downloadaţi formularul de AICI şi veniţicu el completat cu cel puţin 30 de minute înainte de începereacursei.

Crosul se desfăşoară cu sprijinul Federaţiei Române de Atletism şieste susţinut de Primăria Municipiului Bucureşti prin programul"Capitala creşte verde".

Lovitură înCROS
De Ancuţa BOBOCEL, campioană europeană de cros Toro 2007

"Pentru mine, concursurile pe şosea mereu au venit ca ogură de aer proaspăt. Mă simt liberă când alerg, uit de tureleinterminabile de stadion, parcă şi timpul trece mai repede.Bineînţeles, fiind şi o suprafaţă mai rapidă decât pista de stadionsau cea de la crosul tradiţional, unde întâlnim iarbă, noroi,obstacole, apă... Dar tu?

Vrei să dai burta jos, să arzi calorii, să-ţi pui ordine îngânduri, să intri în pielea lui Haile Gebrsselasie, să te iei laîntrecere (şi) cu patrupedele comunitare din preajmă sau săevadezi, poate, într-un imaginar pe care-l visai la ora de sportdin copilărie? Menţinem ritmul ridicat. Ţi-ai dori un premiu de laNike, un ropot de aplauze de pe margine sau un start alături deIonela Tîrlea sau de Andreea Răducan? Da sau nu, ţinem pasul cucampionii. Cine te-ar împiedica să începi o dimineaţă fără googlesau facebook, o după-amiază fără shopping în mall sau o searăîmbibată cu gheaţa din pahare? Nimeni. Trebuie doar să vrei! Să tetrezeşti cu o oră mai devreme, să-ţi cauţi şortul prin colţulşifonierului şi să încalţi un pantof sport. Direcţia? Piaţa Charlesde Gaulle din Capitală. Iar dacă n-ai completat formularul pewww.alearga.ro, nu trebuie decât să ai buletinul la tine, începândcu ora 8:30, pentru a te înscrie la cel mai tare cros dinBucureşti"
.

Detalii pe www.alearga.ro

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.