Ion Ţiriac a anunţat pe cine va susţine la alegerile COSR. "Să facă grădiniţe sportive, nu şcoli sportive, pentru că e prea târziu"

27 oct 2016 53345 afişări Alte sporturi
Ion Ţiriac a anunţat pe cine va susţine la alegerile COSR. "Să facă grădiniţe sportive, nu şcoli sportive, pentru că e prea târziu"

Pe 15 noiembrie vor avea loc alegerile pentru şefia COSR, în cursa pentru preşedinţie înscriindu-se Gabriela Szabo şi Mihai Covaliu. Alin Petrache şi-a prezentat demisia la finalul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro şi a anunţat că na va mai candida, iar în prezent interimatul e asigurat de vicepreşedintele Nicu Vlad, şeful FR de Haltere.

Ion Ţiriac, una dintre cele mai autorizate voci din olimpismul românesc, fost preşedinte al COR, şi-a manifestat azi, la Digisport, susţinerea pentru Gabriela Szabo. "Ştim cu toţii cine este. Atenţie! A fost cea mai bună atletă a anului în 1999, campioană olimpică, mondială, personalitate, ministru în MTS şi asa mai departe. Pe domnul Covaliu îl cunosc mult mai puţin. E un mare sportiv, campion olimpic şi în special la un sport care este de elită, aş putea spune", a declarat  Ţiriac pentru Digi Sport. Ion Tiriac i-a făcut şi o recomandare viitorului presedinte al COSR.

"Sa se faca grădiniţe sportive, nu şcoli sportive, pentru că e prea târziu. Să se ducă la Guvern şi să-i întrebe ce au făcut în 26 de ani pentru tineretul român!", a mai spus Ion Ţiriac.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.