DE SENZAŢIE! Junioara Bernadette Szocs, triplă campioană europeană la tenis de masă

22 iul 2012 3676 afişări Alte sporturi
DE SENZAŢIE! Junioara Bernadette Szocs, triplă campioană europeană la tenis de masă DE SENZAŢIE! Junioara Bernadette Szocs, triplă campioană europeană la tenis de masă

În cadrul Europenelor din Austria de la Schwechat, echipa de junioare a României formată din Bernadette Szocs, Irina Ciobanu, Bernadett Balint, Roxana Istrate, Andreea Roşca (antr. Petre Arnăutu) a câştigat titlul european, după ce a învins reprezentativa Rusiei cu scorul de 3-1 în finală.

Noua senzaţie a tenisului de masă românesc şi-a completat azi tripla. Mai întâi, în finala de dublu feminin, Bernie a făcut duo cu Petrissa Solja (Ger), iar tandemul româno-german a trecut de cuplul Anna Fenyvesi - Viktoria Truzinski (Ser), scor 3-0 (-6, -9, -9).

În finala de la individual, Szocs s-a impuscu 4-0 (-4. -3, -7, -6) în faţa nemţoiacei Petrissa Solja. "Trei titluri mi-am dorit şi visul mi s-a împlinit! Eu şi Solja suntem prietene foarte bune, dar când vine meciul direct, dăm tot ce avem mai bun în noi", a declarat pentru siteul oficial Bernadette Szocz.

Puştoaica din Târgu Mureş nu va fi, din păcate, prezentă şi la Jocurile Olimpice de la Londra.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.