Braşovul ţinteşte organizarea Jocurilor Olimpice de Iarnă ale tineretului, ediţia din 2020

21 dec 2014 346 afişări Alte sporturi
Braşovul ţinteşte organizarea Jocurilor Olimpice de Iarnă ale tineretului, ediţia din 2020
  • Comisia de evaluare CIO a elaborat şi prezentat Comitetului Executiv CIO  un raport privind oferta Braşovului şi a oraşului Lausanne privind organizarea Jocurilor Olimpice de Tineret, ediţia de iarnă 2020, informează siteul www.cosr.ro.

În intervenţia pe care a avut-o în cadrul Comitetului Executiv CIO, în urma prezentării raportului, preşedintele Comitetelor Olimpice Europene, Patrick Hickey, a pledat în favoarea României printr-un rezumat al experienţei extraordinare pe care a avut-o la FOTE Braşov 2013. Potrivit www.cosr.ro, Comisia de evaluare CIO va trimite în cursul lunii februarie experţi care vor vizita cele două oraşe candidate şi vor încerca să clarifice cât mai multe din aspectele neclare ale ofertelor, înaintea teleconferinţelor cu Comisia de Evaluare CIO, programate de principiu pentru 11 şi 12 martie, în cadrul cărora cele două comitete de organizare îşi vor prezenta proiectele şi vor răspunde la întrebările membrilor.

"Braşovul are nevoie de o prezentare mult mai exactă şi de o promovare intensă in lumea olimpică, pentru a reuşi să convingă în tentativa sa de a obţine organizarea Jocurilor Olimpice de Tineret 2020'", a declarat presedintele COSR, Alin Petrache.


 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.