Meciul „U” – CFR Cluj (0-1), SUSPENDAT! Niculescu a convins galeria să plece acasă, CFR a plecat de la arenă cu duba Jandarmeriei

Meciul
  • Publicat:
  • Actualizat:

UPDATE 23:30 – Cadu este la spital, unde primește îngrijiri în urma loviturilor primite
UPDATE 22:48 – Toți membrii delegației CFR-ului au plecat cu duba Jandarmeriei de la Cluj Arena
UPDATE 22:40 – Claudiu Niculescu a discutat cu membrii galeriei lui „U” și i-a convins pe aceștia să părăsească stadionul, deoarece meciul nu va mai fi reluat
UPDATE 20:18 – Meciul nu se mai REIA, după ce Alexandru Tudor a hotărât acest lucru! Iuliu Mureșan: „Se va decide victorie la masa verde pentru noi, cel mai probabil. Ce vină avem noi?”
UPDATE 22:12 – Imaginile surprinse de camerele TV arată că portughezul Cadu a fost lovit din spate de o persoană îmbrăcată în treningul lui „U”
UPDATE 22:06 – Ioan Andone i-a transmis obsevatorului partidei că nu mai dorește să își scoată echipa pe teren
UPDATE 22:05 –
Detalii de la vestiare: Bornescu a vrut să-l lovească cu un scaun pe Cadu la vestiare: „Lăsați-mă, că-l omor”

U CLUJ: Bornescu – D. Popa, Galamaz, Szukala, Mendy – Cristescu, Hoban, Marinescu – Morar, Grozav, Ad. Cristea

Rezerve: Boșneag, Pele, Tony, Cojocnean, Boștină, Păcurar, Drăghici

CFR CLUJ: Beto – Lionn, Cadu, Maftei, Camora – Mureșan, Godemeche – Sougou, Hora, Rui Pedro – Ronny

Rezerve: Stăncioiu, Panin, Piccolo, Peralta, Sare, Vranjes, Kapetanos

Arbitri: Al. Tudor, Cr. Nica, V. Marinescu

VEZI AICI COMENTARIUL PARTIDEI ÎN FORMAT LIVE TEXT!

UPDATE ORA 20.20 Se încinge derbyul Clujului. Mai mulți suporteri ai „șepcilor roșii” au așteptat galeria CFR-ului în Parcul Central, aruncând cu pietre în direcția acesteia. Jandarmii au intervenit prompt și au reținut o persoană din membrul galeriei lui „U”. În aceste momente, aproximativ 500 de fani ai grupării din Gruia intră pe stadion.

Sursa foto: Dan Tăuțan


UPDATE 19.51 Clujul este teritoriu alb-negru. Mii de fani ai lui „U” se îndreaptă spre stadion, unde se anunță o atmosferă senzațională. În drum spre arenă, șepcile roșii au ars fulare și steaguri cu însemnele CFR-ului și au scandat împotriva rivalilor.


UPDATE 18:09 – Finanțatorul Universității a rămas la Cluj pentru a fi alături de elevii lui Niculescu, înaintea derby-ului. Acesta le-a promis că vor lua prime de obiectiv chiar dacă vor termina sub locul 5, dar le-a cerut să învingă în derby.

Florian Walter visează să câștige meciul cu CFR-ul, pentru prima dată de când este patronul Universității. Până acum, „U” a obținut doar două egaluri, din cele trei derby-uri disputate în „era Walter”. „Vreau să batem tot acasă, până la finalul campionatului, deci și în meciul cu CFR. Jucătorii au prime importante dacă înving în meciurile rămase. Au pentru ce lupta. Am încredere în Niculescu. Știam că poate să devină un antrenor bun. Nu e o surpriză pentru mine”, a spus Florian Walter pentru www.prosport.ro


UPDATE 16:51 – Înaintea eternului derby dintre „U” și CFR, Clujul vibrează de emoție, iar jandarmii tremură de teama ca istoria să nu se repete.

Istoria confrontărilor dintre galeriile celor două echipe clujene nu le lasă oficialilor jandarmeriei nicio clipă de răgaz. Pe 7 mai 2008, cu exact 4 ani și o zi înaintea partidei de astăzi, incidentele de dinainte de meci cutremurau o țară întreagă. Un fotograf al jandarmeriei a fost aproape de moarte după ce a fost lovit cu cărămida în cap de un suporter. Miza pentru CFR era titlul, iar pentru „U” să împiedice eterna rivală să îl câștige. Bătălia e aceeași și acum.

„Consecințele vor fi diferite”, speră Jandarmeria. Pentru asta, au mobilizat peste 300 de jandarmi, declarând partida una cu grad ridicat de risc, acesta fiind cel mai înalt grad posibil.

Galeriile vor fi însoțite de jandarmi, având trasee diferite, pentru a nu se întâlni pe drum. Astfel, suporterii echipei gazdă vor porni în jurul orei 18 de pe Bulevardul Eroilor, urmând să pargurgă străzile Memorandumului, Moților, Coșbuc pentru a ajunge în final la stadion.

Ceferiștii vor fi ghidați pe un alt traseu, pornind de la stadionul din Gruia (ora 19.00) și urmând a trece pe lângă hotelul Napoca și pe Splaiul Independeței. Astfel, se dorește ca întâlnirea dintre galerii să fie practic imposibilă, traseele fiind aflate pe părți diferite ale Someșului.

Echipele, escortate de echipaje de protecție

Nici membrii celor două echipe nu vor fi scutiți de măsurile de precauție. Deși vor merge spre stadion cu autocarele cluburilor, „U” și CFR vor fi însoțite pe tot drumul de echipaje de la jandarmerie, pentru ca jucătorii să nu poată fi atacați de suporterii echipei adverse.

„Le transmitem suporterilor să fie ca în tur! S-au comportat exemplar, au primit atunci felicitările Jandarmeriei. Să fie fair-play, e un eveniment important pentru Cluj”, Anda Pop, purtătoare de cuvânt a grupării mobile de la Jandarmeria Cluj.

Articol scris de Mihai Cinpoeru


UPDATE 15:35 Agenția de pariuri Victor Chandler a scos din ofertă partida dintre Universitatea Cluj și CFR.

Motivul pentru care s-a luat această decizie este faptul că în Asia s-au pariat sume uriașe pe victoria CFR-ului. La celelate agenții de pariuri, cotele pentru victoria oaspeților au căzut de la 2,1 la 1,75-1,8.


UPDATE 15:20 Prințul” Adrian Cristea are la activ deja două derby-uri cu CFR în tricoul Universității și speră ca al treilea să fie cu noroc pentru echipa „studenților”. Cristea crede că Universitatea are puterea ca azi să învingă liderul campionatului și să obțină prima victorie în Liga I contra rivalei locale după 40 de ani. „Toată lumea spune că se compară cu SteauaDinamo, eu cred că e mai mult decât atât. Aici parcă totul se trăiește cu o intesitate mai mare, poate are și alte conotații, iar de aceea lumea își dorește cu atâta pasiune un joc bun cu CFR-ul și un rezultat pe măsură. Cred că echipa de acum are puterea să învingă CFR-ul, sunt convins de asta”, a spus Cristea pentru Ziua de Cluj.

|Adrian Cristea a marcat în urmă cu șase zile, contra lui Dinamo, golul cu care „U” a egalat și a risipit orice urmă de suspiciune asupra rezultatului și a partidei. Spiritele au fost încinse chiar înaintea duelului din „Groapă”, după ce Arpad Paszkany și George Copos i-au sfătuit pe pariori să mizeze fără emoții pe o victorie a lui Dinamo. Cristea le-a stricat pronosticul cu un super-gol, după o acțiune individuală, iar acum le-a mai dat o replică: „Din păcate, în România toți văd aranjamente pe toate gardurile. Noi am arătat că suntem curați, că reprezentăm un club care joacă doar pe teren. Știi cum e vorba aceea cu «Hoții strigă hoții»! Cam așa e și acum”, a spus cel poreclit „Prințul”. Cristea a fost suspendat pentru meciul de sâmbătă cu Sportul din pricina cumulului de cartonașe galbene.


UPDATE 14:35 Finanțatorul CFR-ului, Arpad Paszkany, nu a rămas impasibil la declarațiile rivalilor de la „U”, care au declarat că vor să oprească liderul la zi al campionatului cu orice preț în derby-ul din această seară.

Paszkany susține că Univeritatea reprezintă o grupare politizată. „Având în vedere că la „U” Cluj sunt foștii consilieri ai lui Emil Boc cred că sunt obișnuiți cu vorbele mari. Aceste declarații nu mă miră deloc, pentru vin din același anturaj și aceleași obișnuințe. De la politică cum toți cad, au căzut și ei la nivelul unei echipe de locul 7. Oamenii mici au, de regulă, țeluri mici și scopuri mici, dar mă limitez la atât”, a declarat omul de afaceri pentru emisiunea Fotbal Focus, difuzată de Transilvania L!VE și Transilvania LOOK.


UPDATE 14:00 Tehnicianul Oțelului a pregătit atât CFR cât și „U” Cluj. „Cu feroviarii” are o calificare în finala Cupei Intertoto, iar pe „U” i-a salvat de la retrogradarea în Liga a III-a, cu un sezon înainte ca Walter să preia echipa. Spune că regretă și acum că a lăsat Universitatea pentru Steaua și crede că dacă ar fi rămas ar fi făcut performanță și cu „alb-negrii”. „Mi-e greu să fac o comparație între cele două perioade. Regret că am decis atunci să plec la Steaua. Dacă aș fi avut continuitate și la „U” puteam să avem rezultate. La „U” Cluj trebuie să antrenezi cu sufletul”, crede Dorinel Munteanu.

A prins din postura de antrenor al lui „U” un derby local, în Cupa României, meci câștigat la penalty-uri de CFR, cu 14 la 13. „Cred că am făcut cinste clubului în acel meci și nu s-a văzut diferența, chiar dacă ei erau campioni, iar noi în liga secundă. Îmi amintesc doar o peluză plină cu suporteri ai lui „U” și o susținere ieșită din comul. Pentru Universitatea, meciul cu CFR a fost mereu meciul sezonului”, spune liderul selecțiilor în echipa națională.

Dorinel Munteanu crede că „U” – CFR este la nivelul clasicului Steaua – Dinamo. „E la același nivel. Rivalitatea este la fel de mare. Nu văd nicio favorită. Orice e posibil în această seară. „U” are un mic avantaj pentru că vor juca cu 20.000 de fani în tribune, dar CFR are de partea ei experiență”, crede tehnicianul.


UPDATE 13:00 Se anunță o atmosferă fantastică pe Cluj Arena. Până la ora 13:00, fanii celor două echipe au achiziționat 13.000 de bilete și organizatorii estimează că în tribune vor fi peste 20.000 de spectatori. La tichetele vândute se adaugă cele 2000 de abonamente ale fanilor șepcilor roșii, dar și invitațiile date de oficialii gazdelor. În aceste condiții, există șanse să se depășească recordul de asistență înregistrat la meciul cu Steaua, când au fost aproximativ 23.000 de spectatori.


Comisia Centrala a Arbitrilor l-a delegat la partida de diseara, de la Cluj, pe arbitrul Alexandru Tudor, considerând ca bucureșteanul are experiența necesară de a duce la bun sfârșit un meci care poate decide chiar viitoarea campioană. Miza uriașă a confruntării și presiunea imensă care va fi făcută azi de 30.000 de oameni pe Cluj Arena, i-au speriat pe ceilalți colegi ai lui Tudor, acesta din urmă fiind singurul curajos să ia pe piept deby-ul „U” Cluj – CFR. „Știți, e un meci dificil. Va fi o presiune imensă”, a fost replica
arbitrilor chestionați dacă vor sa conducă „U” Cluj – CFR.

Se pare că Alexandru Tudor a fost delegat la meciul dintre Concordia Chiajna și Steaua, de aseară. Însă, în momentul în care LPF a publicat programările partidelor din etapele 31-33, CCA, care îl avea bătut în cuie pe Tudor la „U” Cluj – CFR, și-a dat seama că bucureșteanul nu poate conduce două partide în 24 de ore. În aceste condiții, partida de la Chiajna a fost arbitrată de vâlceanul Augustus Constantin.

Felix Grigore, președintele lui U Cluj, se teme ca echipa sa să nu fie dezavantajată astăzi de arbitri. „Presa a spus că CFR e cea mai avantajată echipă de către arbitri și mă tem să nu fie probleme din acest punct de vedere. Sper să fie un arbitraj fără greșeli”, a mai spus Grigore.


UPDATE 12:00 Universitatea Cluj a plecat în 1940 la Sibiu, forțată de ocupația horthystă. În timpul războiului, studenții au trecut prin clipe inimaginabile pentru a menține simbolul românesc al echipei, iar la întoarcere au avut parte de o nouă luptă.

În mod instinctiv, substantivul „culoare” alăturat vocalei „U” este asociat imediat cu combinația cromatică alb-negru. Nu a fost mereu așa. Una din poveștile de referință din istoria Universității este strict legată de ocupația horthystă din 1940, atunci când, cu puternicul aport al Germaniei lui Hitler și al Italiei lui Mussolini, aproape jumătate din Transilvania fusese cedată Ungariei. Drama nu mai era a unei echipe, ci a unei națiuni.
Pe acest fond, în care echipele clujene existente la acel moment au fost nevoite să evolueze în campionatul maghiar, lupta nu mai era pentru culorile clubului, ci pentru culorile țării. Astfel, echipa formată preponderent din studenți a găsit o soluție nebunească: fuga întregului lot la Sibiu. Universitatea era atunci o echipă tânără, ce avea datoria să păstreze simbolul cimentat de anii de glorie dintre 1932 și 1936, când clujenii avuseseră una din primele 4 echipe din România. La momentul depărtării de casă, „U” Cluj avea la activ doi ani de Divizia B, între 1938 și 1940. Pentru a-i sprijini pe clujeni în demersul lor, Ministerul Apărării, condus în acea perioadă de generalul Ion Antonescu, le-a pus la dispoziție internatul cazarmei din Sibiu.

„Uneori nu aveam ce mânca”

Cel de-al doilea război mondial a împiedicat funcționarea normală a campionatului și a forțat autoritățile să îl împartă în zone geografice. „U” Cluj-Sibiu, cum se numea atunci, a fost aleasă să reprezinte mai târziu zona din care făcuse parte în campionatul național, format din 12 echipe. S-a clasat pe poziția a 9-a. Totuși, mai presus de rezultate stau istoriile dramatice ale perioadei și riscurile pe care fotbaliștii de atunci și le-au asumat. „Uneori nu aveam ce mânca și alteori eram toți internați prin spitale, pentru că înduram un frig teribil. Cel mai important este însă că am reușit să păstrăm simbolul național al echipei”, declara pentru Prosport Nicolae Szoboszlay, portarul Universității din anul 1943, care avea atunci 18 ani, fiind azi unicul „supraviețuitor” al perioadei.

Întoarcere dramatică

Anii de pribegie au conținut și alte momente greu de conceput, precum cele în care, pentru a se hrăni, fotbaliștii prindeau pește cu mâna pe malul Cibinului și îl dădeau la cantinele din oraș în schimbul unor porții de mâncare. De menționat este și faptul că echipa jucase o finală a Cupei României în 1942, pierdută în fața Rapidului. Întoarcerea nu a fost lipsită de dramatism. Cu Transilvania eliberată, clujenii și-au regăsit echipamentele ascunse înainte de plecare lângă stadion de magazionerul „Șoni”, dar au fost nevoiți să lupte pentru a juca pe vechiul „Stadion Orășenesc”, denumit mai târziu Ion Moina, cel pe locul căruia s-a ridicat recent Cluj Arena.

Meciul cu cea mai mare încărcătură dintre „U” Cluj și rivala din oraș s-a consumat în 1946. „Alb-negrii” și-au revendicat stadionul, dar pe acest teren juca KAC Vasas (în română Ferar), echipă clasată pe locul doi în campionatul Ungariei și una dintre predecesoarele CFR-ului. „Aveam 7 ani și m-am dus pe stadionul din Parcul Central. Era o atmosferă de mare tensiune. Era meciul hotărâtor pentru „U”, care după 5 ani jumate se întorcea din Bejenie pentru a-și reocupa locul de drept pe stadion. KAC avea o echipă bună, unii dintre jucători aveau să ajungă campioni mondiali cu Ungaria, în 1954. Cine câștiga rămânea pe stadion, cine pierdea pleca. „U” era formată din jucători tineri, cu tricourile din 1940, dar au jucat incredibil și au învins cu 4-0. La final, maghiarii s-au retras de pe teren, iar jucătorii lui „U” s-au prăbușit pe gazon. Atunci am văzut ceea ce aveam să văd și în 1989, la Revoluție, pe treptele Catedralei: toate tribuna a îngenuchiat și a început să se roage”, povestea regretatul istoric Gheorghe Bodea, în filmul „Povestea”.

Articol scris de: Mihai Cinpoeru


UPDATE 10:00 Cele două mari rivale clujene se vor duela în această seară pentru a 26-a dată în Liga I. „Șepcile” au obținut ultimele victorii împotriva lui CFR în sezonul 1971-1972, când au învins atât pe teren propriu, cât și în deplasare. Ultima, pe 3 mai 1972, 1-0 pe fostul „Ion Moina”. Ca fapt divers, aceasta a fost singura victorie a „șepcilor” pe teren propriu împotriva celor de la CFR, celelalte două succese fiind consemnate în deplasare. Practic, însă, „U” n-a învins niciodată în Gruia în Liga I, întrucât actuala arenă a „feroviarilor” a fost inaugurată în vara anului 1973. 13 meciuri consecutive fără eșec are CFR în derbyul cu „U”, dintre care 5 victorii.

„Alb-negrii” spun că un succes cu CFR ar salva impresia întregului sezon. De asemenea, Florian Walter le-a cerut jucătorilor să câștige și pentru a bifa prima victorie împotriva rivalilor ca finanțator al lui „U”. Antrenorul Claudiu Niculescu e convins că poate aduce primul succes după 40 de ani. „Am câștigat în Ghencea cu Dinamo, după 18 ani, de ce n-am bate și CFR-ul?”, zice Niculescu. De când e Paszkany finanțator, CFR a bifat 3 victorii și 2 remize.

Potrivit caselor de pariuri, CFR e favorită la victorie, având o cotă de 2.05:1. Egalul e cotat la 3.25:1, iar o victorie a Universității are o cotă de 3.50:1.


UPDATE 9:00 Peste 1000 de euro au strâns fanii „șepcilor” pentru fumigene, petarde, confetii și bannere. „Pregătiți-vă aparatele foto și camerele video!”, a transmis Călin Mișan, unul dintre cei mai vechi membri ai galeriei.

Pentru fanii Universității partida de astăzi reprezintă o nouă ocazie pentru a-și demonstra forța și inventivitatea. Ultrașii promit să umple peluza și să-și facă simțită prezența printr-un spectacol de culoare și lumină. Fanii alb-negrilor și-au dat întâlnire încă de la ora 16:00, în centrul orașului, unde își vor începe repertoriul și de unde vor pleca, în jurul orei 19:00, spre stadion. „Centrul Clujului va fi alb-negru. Vom fi peste tot. Orașul va respira în alb și negru”, a spus Călin Mișan, unul dintre reprezentații suporterilor lui „U”.

Numai 600 de ceferiști la meci

Coregrafia pe care o pun la cale fanii gazdelor a costat peste 5000 de lei, bani care au fost colectați de la suporteri, care și-au pus în cap să uimească din nou audiența, chiar și cu riscul ca terenul să fie suspendat după spectacolul de astăzi. „Facem spectacol chiar dacă va fi ultimul meci din acest sezon”, și-au spus fanii.
Oficialii se așteaptă la un nou record de audiență. Până ieri se vânduseră 10.000 de bilete. „Estimez că vor fi în jur de 25.000 de spectatori”, a spus Felix Grigore, noul președinte CA al lui „U”. CFR-ul a solicitat doar 600 de bilete pentru propria galerie.

23 de mii de spectatori au fost prezenți la meciul „U” Cluj – Steaua, record de asistență pe Cluj Arena la un meci oficial


„U” Cluj – CFR (azi, ora 21:30, DigiSport) îi pune pentru prima dată față în față ca adversari din calitatea de antrenori pe doi buni prieteni: Claudiu Niculescu și Ioan Andone. Antrenorul lui „U” recunoaște că a învățat cel mai mult în actuala meserie de la „Fălcos”, tehnicianul marii rivale din Gruia, unul dintre cei cu care Niculescu s-a consultat imediat după instalare.

Buni prieteni, Ioan Andone și Claudiu Niculescu se duelează azi în derbyul Clujului, într-un meci extrem de important pentru titlu.
„Timp de 90 de minute suntem rivali, apoi prieteni. Vreau însă să îl bat. Nu ar fi prima dată când îmi bat un fost elev. Niculescu are potențial de antrenor, se vede că a luat ce e mai bun de la cei cu care a lucrat”, l-a gratulat Andone, care se așteaptă la un meci infernal. „Numai cine nu are multă minte se gândește că e deja campion. Va mai fi mai greu decât în meciul din 2008 în care am luat titlul”, a mai spus tehnicianul CFR-ului.

„Andone m-a învățat ce e disciplina”
Și elevul Niculescu vrea să-și învingă mentorul Andone. „E antrenorul de la care am învățat cel mai mult pentru că am lucrat 4 ani cu el. Cel mai important lucru pe care l-a învătat? Fără disciplină nu poți face performanță. Nu e însă lupta mea cu Andone, e derby-ul Clujului”, a zis Niculescu, cel care la Dinamo a avut cele mai bune performanțe sub comanda lui Andone.

„U” caută victoria în fața CFR-ului după 40 de ani
„Alb-negrii” spun că un succes cu CFR ar salva impresia întregului sezon. De asemenea, Florian Walter le-a cerut jucătorilor să câștige și pentru a bifa prima victorie împotriva rivalilor din Gruia.
Antrenorul Claudiu Niculescu e convins că poate aduce primul succes după cel din 3 mai 1972, 1-0 pe vechiul stadion „Ion Moina”. „Am câștigat în Ghencea cu Dinamo, după 18 ani, de ce n-am bate și CFR-ul?”, zice Niculescu. De când e Paszkany finanțator, CFR a bifat trei victorii și două remize în derby-urile Clujului.


4 trofee au cucerit împreună Niculescu și Andone: titlul și cupa în 2004, cupa și supercupa în 2005, toate cu Dinamo

3 victorii, șase egaluri și un eșec are Claudiu Niculescu pe banca lui „U” Cluj

3 victorii, un egal și un eșec are Ioan Andone în actualul mandat la CFR Cluj

Avem două obiective: să ajungem în Europa League și să batem CFR. Vrem să oprim CFR din lupta pentru titlu pentru suporterii noștri. Este cel mai important meci
Felix Grigore, președinte „U” Cluj

Articol scris de: Mihai Cinpoeru

Licențiat în jurnalism, Vlad Măcicășan a început să colaboreze cu ProSport încă din anii de facultate. Scrie fără întrerupere pentru ProSport de 17 ani, când a și început cariera de jurnalist sportiv. Jurnalist de presă scrisă și tv, Vlad Măcicășan moderează și emisiuni ... citește mai mult
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Meteorologii Accuweather anunță o lună mai istorică, în România. Vreme extremă în București
Meteorologii Accuweather anunță o lună mai istorică, în România. Vreme extremă în București
Câți bodyguarzi ”l-au apărat” pe Dan Șucu de jurnaliști după Rapid – Craiova! Oamenii patronului, mesaj pentru presă
Câți bodyguarzi ”l-au apărat” pe Dan Șucu de jurnaliști după Rapid – Craiova! Oamenii patronului, mesaj pentru presă
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant…
Presa din Cipru a reacționat după ce Elias Charalambous a cucerit titlul de campioană cu FCSB
Presa din Cipru a reacționat după ce Elias Charalambous a cucerit titlul de campioană cu FCSB
Florin Piersic, OPERAT de urgență! Diagnosticul pus de medici, după ce i s-a făcut rău
Florin Piersic, OPERAT de urgență! Diagnosticul pus de medici, după ce i s-a făcut rău
Simona Gherghe, anunț tulburător pe rețelele sociale la exact 7 ani de când a spus DA: Aproape de naștere!
Simona Gherghe, anunț tulburător pe rețelele sociale la exact 7 ani de când a spus DA: Aproape de naștere!
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
Florin Piersic, operat de urgenţă. Marele actor s-a simţit rău în timpul unui spectacol la Cluj-Napoca
Florin Piersic, operat de urgenţă. Marele actor s-a simţit rău în timpul unui spectacol la Cluj-Napoca
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Românul care l-a surclasat pe Ion Ţiriac în topul miliardarilor. Anunţul făcut direct de americani
Românul care l-a surclasat pe Ion Ţiriac în topul miliardarilor. Anunţul făcut direct de americani
BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
INTERZIS total în noaptea de ÎNVIERE. Regulile au fost anunțate chiar astăzi, 30 aprilie
INTERZIS total în noaptea de ÎNVIERE. Regulile au fost anunțate chiar astăzi, 30 aprilie
Florin Piersic, în stare gravă la spital! Detalii de ultimă oră
Florin Piersic, în stare gravă la spital! Detalii de ultimă oră
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O pisică a fost „expediată” din greșeală mii de kilometri cu un colet pe care stăpânii săi l-au returnat. Cum a fost recuperată
O pisică a fost „expediată” din greșeală mii de kilometri cu un colet pe care stăpânii săi l-au returnat. Cum…
PSG a obţinut titlul în Ligue 1
PSG a obţinut titlul în Ligue 1
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat…